sn free land;inanırmısın belki 10 kere okudum yazdığım yazıyı.Amacım moralinizi bozmak değil sadece nelerle karşılabileciğinizi hatırlatmaktı.Bu kadar olumsuzluk arasında tabiki dürüst insanlarda var.Siz belkide bunlarla iş yapacaksınız.(inşallah).Nasipten gayrısı olmaz deyip düşündüklerinizi yapın.Ve bir alanda uzmanlaşın....Kolay gele
İnanın moralim bozulmuyor aksine seviniyorum,sizn gibi tecrübe sahibi kişilerden sıkıntıları ögrenmem de gerekli ki,ona göre işime şekil vereyim...fikir veren eleştiren herkesden Allah razı olsun..
İş bitirip tahsil etmek konusunda;meslegin hangi dalında sıkıntı daha cok onu bilmeliyim,,one göre şekil verilebilir...
Mesela burada bir belediye ile temaslarım iyi,ama ödemeleri hep gec yapar belediye..vs. bu gibi örnekler var..
yapılacak işe göre şirket kurmalı,ihale lere girilmesi gerekiyorsa nasıl bir şirket olması lazım..anonim mi,ltd,şahıs...
Bu gibi konularda yardımı olabilecek degerli büyüklerime sesleniyorum buradan..
Bu sitede orta ölcekli,büyük ölcekli,bircok işe imza atmış degerli abilerimin oldugundan adım gibi eminim,bu konu başlıgı altında bana yazacakları 2 satır yazının inanın bana cok faydası olur,,,,
Daha fazla bilgi ve beceriye ihtiyacım var,ben acele etmeyecegim 1 ay daha cebimdekini yerim ama dogru adım atmalıyım,hataya yer kalmadı zaten 2 kez yaptım...kanım biraz hızlı aksada,frenler saglam çok şükür,,,,
fikirlerinizi bekliyorum..ısrarla rica ediyorum..tecrübe sahibi olanlar 2 satır yazsa inanın kitap olur... herkese şimdiden teşekkür ediyorum ....