İşgüzar Elektrikçi

Bu sabah kalktım TV yi açtım Kablolu kesilmiş yayın yok..Yayındandır dedik..Apartmandan bir arkadaş Kablolu TV ye arıza bildirmiş gelip baktmışlar Elektrik yok demişler..Yönetici beni çağırdı bi bakıver şuna dedi...Kabloyu takip ettim daha önce Kablolu TV nin pano elektriğini aydınlatma buvatından almışlar buvatta elektrik yok ve apartman girişindeki lambada çalışmıyor..

Neyse arıza takibinde buraya kadar herşey normal ve arızalı gözüküyor :)...Bende dedim Kablo TV panosuna elektriği çalışan diğer lambadan verelim,indim aşağıya apartamnın sigortalarını tek tek kapıyorum apartmanın ışıkları sönmüyor..

Bende girişte oturuyorum daha önce elektrikçiye fotoselli lamba yaptırmıştık bizim kapının önündeki lambanın kablosunu takip ettim..Birde ne göreyim elektrikçi işgüzarı elektriği bizim saatin üzerindeki sigortadan almış...Sigortayı kapıyorum apartman lambasıda bizim evin elektriğide kesiliyor..

Apartman tesisatını önce saate , saatten sigortaya ,sigortadan eve şeklinde yaptıklarından apartman elektriği ortak kullanıma değil bize yazmış..Aynı şeyi üst kat ve onun üstündeki kat içinde yapmış Elektrikçi kardeş...

Arkadaşlar kendinize sövdürmek istemiyorsanız böyle şeyler yapmayın bence...
Apartman tesisatını kontrol edin sigortanıza kablo girişi varmı bakın...

Artık şuna inanıyorum ustalar gittikçe azalıyor her alanda... Gecenlerde benim abimin evine gelip bir elektrikçi linye hattı 1,5 mm2 olan tesisata sohben bağlamış. Sonuç malum tesisat yanmış. Sigorta da oldukça büyük kablo ısınmış ama sigortayı attıramamış...Ben il dısındaydım ondan bağlayamadım...

İşten anlayana bunları yapıyorlarsa, biz hiç bulaşmayalım. geçmiş olsun.

Forum istatistikleri

Konular
130,124
Kullanıcılar
453,198
Son üye
Emre0686

Yeni konular

Geri