veli dayı
Üye
s.a arkadaşlar aramızda Elektronik işini ticari olarak yapan var mı bilmiyorum ama son 2 aydır işler ciddi anlamda durgun. kendi çapımızda pcb kart basımı 2. el elektronik eşya parça satışı v.s işler yapıyoruz. web sayfam yok sarı ilan sayfasında ve facebok üzerinde genelde çalışıyorum tamam bugüne kadar öyle aman aman paralar kazanmadım ama en azından çay çorba paramız çıkardı. ama son 2 aydır çay parası bile çıkmıyor.
birde dikkatimi çeken olay şu bizle aynı işin yapanlar şirket kuruyor tabiri caizse köşeyi dönüyor bizde gene bişey yok. mesela bir arkadaşım var adam hem kamuda çalışıyor öğretmen hemde atölye tarzı bi işyeri var adam robotistana iş yapıyor onlar da amazon amerikada satıyormuş. yani adamlar nerden nereye bağlantı kuruyor bizde gene birşey yok ?
yani lafın kısası şener şen in züğürt ağa filminde dediği gibi s.. zoruyla idare ediyorum.
başında benzer sıkıntıları olan var mı acaba ??
birde dikkatimi çeken olay şu bizle aynı işin yapanlar şirket kuruyor tabiri caizse köşeyi dönüyor bizde gene bişey yok. mesela bir arkadaşım var adam hem kamuda çalışıyor öğretmen hemde atölye tarzı bi işyeri var adam robotistana iş yapıyor onlar da amazon amerikada satıyormuş. yani adamlar nerden nereye bağlantı kuruyor bizde gene birşey yok ?
yani lafın kısası şener şen in züğürt ağa filminde dediği gibi s.. zoruyla idare ediyorum.
başında benzer sıkıntıları olan var mı acaba ??