İşten ayrıldım akıl istiyorum tecrübeli arkadaşlardan

Aynen. Araştırmıştım bir ara.. Ocak dediler.. Öyle bir kavram var. El almak ile aynı sanırım.
Ailenin tüm üyelerinde var bu durum. Enteresan bilgi: Kardeşlerden biri, bir hastaya okuduysa başka bir kardeşin aynı gün içinde okuması işe yaramıyormuş. O nedenle 1 kişi lanse ediliyor. Maddiyat beklentileri yok. Diyet kısmını bilmiyorum.
Benim bahsettiğim kişi Yılancı Hacı Macit. Rahmetli oldu. Oğlu devam ediyor.
Bu arada Hacı rahmetlinin ismi idi. Hacca gitmekle ilgisi yok.
ezoterik bilgilere girmeyelim. böyle el almış kişiler vardır. birde ezoterik olarak bu işleri yapan kişiler vardır. dediğim gibi arınmış olmak lazım, maddiyat olmamalı. dünya nimetleri umurunda olmamalı. çok geniş ve ağır bir konu. zaten sami dinlerinde de yasaktır.

Hocam adamın olayı yıllar önce Tv'de Uğur Dündar ile canlı yayında patladı. Zehirli akrebi Dündar'in kol saatinin üst tarafını kendince okuduktan sonra o bölgeye koydu. Akrebe vuruyor falan, sokmadı.. Akrebi alıp kol saatinin alt tarafına koyduğu anda batırdı iğneyi. Bir süre beklediler, Dündar anlatıyor şu oluyor, bu oluyor diye. Bir süre sonra adam hiç temas etmeden birşeyler okuyarak zerk edilen zehirin girdiği yerden çıkmasını sağladı canlı yayında ve kameralar gösterdi.
Ben Dörtyol 'da bulundugum bir dönemde şahit oldum. Birini getirdiler bir şey sokmus bacağından. İki kişi destek oluyor, yürüyemiyor adam. Bacak şişmiş, morarmış, siyaha yakın. Hacı geldi, yan taraftaki pide fırınindan biraz tuz getirin dedi.. Tuza birşeyler okudu, adamın bacağına temas etmeden birşeyler okudu. Adamın ayağına basarak gittiğine şahit oldum ve hacı "herkes bu tuzdan biraz ağzına atsın" dedi. Ben de almiştim. Sordum yerellere nedir bu tuz olayı diye. Bu tuzdan yiyen efsunlandi, bundan böyle hiç bir hayvan o kişiyi sokmaz/görünmez dediler. Yıllar geçti aradan ben olayı çoktan unuttum. Bu arada habire ava gidiyorum, açık arazi.. Bı tane yılan gormuyorum.. Aynı hatta yürüdüğümüz arkadaşlar görüyor, öldürüyor ben görmüyorum.. Hala aklıma gelmiyor. Yıllar geçti. Adana kirsalinda bir binanın hazırlığındayiz. Etrafimiz full tarla, darı vs. Binanın bodrumunda iniyorum, cikiyorum, jeneratör odası vs. Güvenlikler her gün rapor veriyor merdivende gördük, Bodrum'da gördük vs. Yok abi bi tane görmedim. Epey kaldım ben orada. Sonrasında işim bitti ben ayrıldım o binadan, benim makam odasinın çöp kutusundan yılan çıktığıni temizlik görevlisi haber verdi.
O zaman aklima geldi olay ve sordum. Dedilerki eğer yılan öldürmezsen ömür boyu efsunlusun. Hala çok sık ava giderim, bilirsin bir de bizim coğrafya sıcaktır, yılanı, ciyani, akrebi eksik olmaz. Çok şükür görmüyorum. Çok garip ama avda köpeğim yilanin defalarca üzerinden atladı, arkadaşlar dediler yaaa nasıl sokmuyor bu köpeği.. Vurdular yılanı, mesafemiz 5 MT yok bile. Görmedim, siyah, lastik gibi falan algıladım.
Bunların olayı gerçek dostum. Garip mi, evet ama gerçek.
Benim de askerlik ve sonrası anım var. Diyarbakır Devegecidinde askerlik hizmetimi 17 ay yaptım, hiç bir akrep çiyan yılan görmedim. Hem garaj bölgesi hem arazide tatbikat vb. zamanlarımızda.

Terhis sonrası halen ikamet ettiğim Çorlu da şehir merkezi apartman arkası ufak bahçede kibrit kutusuna girecek boyutta genç sarı akreple karşılaştım. Bir de arı sürüsüne denk gelip sokuldum yine tatbikat intikal halinde o başka anı. Hiç efsun hiç hoca meselesidir düşünmedim.

Askerlik öncesi çevremden duyardim Rabbim kulunu asker ocağında kolluyor, askerlerimizin Mehmetçigimizin boyuna taş değmesin Allah yar ve yardımcı olsun her daim.

ezoterik bilgilere girmeyelim. böyle el almış kişiler vardır. birde ezoterik olarak bu işleri yapan kişiler vardır. dediğim gibi arınmış olmak lazım, maddiyat olmamalı. dünya nimetleri umurunda olmamalı. çok geniş ve ağır bir konu. zaten sami dinlerinde de yasaktır.
O dönemlerde kimdir bu Yılancı Hacı, cok mu dindar biri vs.sormustum tanıyanlara. Konunun o tarz bir yaşam görüşü ile ilgisi olmadığını anlatmislardi.
Diğer boyut, yasak hakkinda soylediginiz ise doğru üstadım..
Amcam Kur'an alimidir. Onunla da paylaştım o dönem, nedir bu iş, siz neden yapmıyorsunuz vs...
Dediki; yaptıkları Kur'an'dandır. Biz de biliriz ama yasaktır.

Benim hanımın rahmetli babaannesinde vardı . Okuması , yazması bile yoktu . Ama ne hikmetse şifasına sebep olduğu insanlarda çokmuş . Psikolojik olması da mümkün hasta için bu durumların .
Psikolojik etki yadsınamaz olmakla birlikte orneklerdeki yaşamsal dönüşüm ve farklar sadece psikolojiye baglanamaz kanımca.

Benim de askerlik ve sonrası anım var. Diyarbakır Devegecidinde askerlik hizmetimi 17 ay yaptım, hiç bir akrep çiyan yılan görmedim.
Devegeçidi'nde 1 ay kaldım, 3.ncü tank bölüğünde idim. Bölüğümüz Dicle'den Devegeçidi,'ne taşındı. Yedek subay olarak bitirdiğim için çok yılan haberi duyardım orada. Tank garaj bölgeleri ana binadan çok uzakta olduğu için bolca görülürdü.

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri