madeinmna47
Üye
verdiğin paraya yazık olacak, sana bir şey olmasın yeter.arkadaşlarım teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı cihazı n11.comdan aldım satıcı ile iletişime girdim
-valla abi hiç bilmiyom bence boşver deneme-dedi'
Tabi bi ara mutlaka deneyeceğim ama öncesinde kendime bi tam sinus 5000,4000 watt invertör alacam denedikten sonra eğer başıma birşey gelmezse yazarım artık
Evde kullanacaksan aynı evdeki gibi 2 ayrı faz gibi kullanabilirsin birbirine bağlamadan
yanılıyor olabilirsin arkadaşım, teknelerde nasıl yapıyorlar? marka veremiyeceğim reklamı olmasın, yatlara takılan sistemlere bir bak istersen, modifiye sinüs çin malı olanlardan bahsetmiyorum.2 cesit invertör mevcuttur:
2 adet off-grid invertörü paralel baglamanin sartlari yine frekans, gerilim ve faz farki ayni olacak sekilde ise baglanabilir ki bu pratikte mümkün degildir!. Ayni zamanda besleme gerilim kaynaklari da elektriksel olarak izole olmalidir. Dolayisi ile 2 adet off-grid invertörü kesinlikle paralel baglamayin!!!. Beslemek istediginiz yük haricinde bir de kendi aralarinda akim alis-verisi olacak ve modüller (mosfet, IGBT) bozulacaktir.
Neden güldüğünüzü, ne anladığınızı anlamadım!?sabah sabah beni güldürdünya senide yaratan güldürsün.
1- çinde yapılmayan var mı?
2-https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/1000w-12v-220v-cevirici-inverter-powermaster-1000-watt-invertor-12v-to-220v-donusturucu-481187349
3- linki incele lütfen sonra çalışır de.
4- bu cihazları jeneratörle karıştıran, yani jeneratör niyetine kullananlar var. örnek saç kurutma makinesi, kettle çalıştıranlar var, ve bu ucuz cihazların hepsi modifiye sinüs
by lent sizi istemeden üzdüysem özür dilerim." çinde yapılmayan inverter var mı" anlamında güldüm sadece. söktüğüm o kadar çok inverter varki marka model farketmeksizin yerli malı(içi çin) avrupa (bazı parçaları çin) hepsi çinde yapılıyor. bu arkadaşımızın satın aldığı merdiven altı dediğimiz makinelerden. çinle anlaş "BY LENT" inverter markasını sen piyasaya sür. yani çok ucuzlar. biz bunları yeni olarak görüyoruz ama içleri artık eski teknoloji olduğu için ucuzlar ve yeni nesillerdeki hiç bir özellik yok. ancak deniz üstünde kullandıklarımızda gördüm ben senkronize çalışanları. onlarıda düz mantık bağladığında patlıyorlar. akülerin tipinden (jel,sulu, stasyoner) birincil ve ikincil atamalarını yapmadan çalışmıyorlar. ben bunları anlatmak istedim. ve istemiyerekte olsa kalbinizi kırdıysam gerçekten özür dilerim.Neden güldüğünüzü, ne anladığınızı anlamadım!?
İşin içinde olduğunuzu bildiğimden inverter cihazı elinize geçmiştir devresini biliyorsunuzdur aynı tetiklemeyle birden fazla smps trafo sürülür ve çıkış 220vac verir gücü de atıyorum 1000w olsun, söz deyimi 2 adet ile, bunların artmasıyla wat artacaktır ...
Ha görselde buldum 1500w için 3 trafolu, 3000w ta 5 trafolu;
https://www.continuousresources.com/products/1500-watt-pure-sine-wave-inverter
https://www.exportimes.com/products/3000w-pcb-board-110v-120v-220v_22337.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?