Gizem.Demir
Üye
Degerli Hocama aynen katılıyorum. Başlangıç niyetine devrindeki seri bağlantıları AND, paralel olanları ise OR mantigla ilişkilendirilmelisin ?Lojik kumanda devreleri megep yazın. Oradan çok güzel bir doküman çıkıyor. Önce baştan aşağı okuyor , anlamaya çalışıyorsun. Sonra ödevini yapmaya çalışıp yapabildiğin kadarını buraya yüklüyorsun. Yapamadigin yere biz yardımcı oluyoruz . Hiç bir yerini anlamıyorum, hocam doküman vermedi , derse gelmedi , uzaktan eğitim fayda vermedi bahanelerini de kabul etmiyoruz.
Bakmıştım ona ama bunları cevaplamak için yeterli değilkiLojik kumanda devreleri megep yazın. Oradan çok güzel bir doküman çıkıyor. Önce baştan aşağı okuyor , anlamaya çalışıyorsun. Sonra ödevini yapmaya çalışıp yapabildiğin kadarını buraya yüklüyorsun. Yapamadigin yere biz yardımcı oluyoruz . Hiç bir yerini anlamıyorum, hocam doküman vermedi , derse gelmedi , uzaktan eğitim fayda vermedi bahanelerini de kabul etmiyoruz.
TAMAMDIR ÜSTÜNDE UĞRAŞIYORUMDegerli Hocama aynen katılıyorum. Başlangıç niyetine devrindeki seri bağlantıları AND, paralel olanları ise OR mantigla ilişkilendirilmelisin ?
Size orada yemek yapacak kadar hatta fazlasıyla malzeme var. Siz direk ödevinizin aynısının cevabını arıyorsanız bulmanız mümkün değil.Bakmıştım ona ama bunları cevaplamak için yeterli değilki
TAMAMDIR ÜSTÜNDE UĞRAŞIYORUM