İlgi

etuzuner

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
18 Mar 2008
Mesajlar
1,179
Puanları
92
Merhaba değerli üyelerimiz ve yöneticilerimiz,

Böyle bir başlıkla sizi meşgul etmezdim ancak geçen gün karşılaştığım durum beni biraz üzdü açıkcası.

Yöneticilerimizden bir tanesine "Bir kullanıcı bir üyelik alabilir"e dayalı bir husus ilettim. Sanki 2 kullanıcı adını aynı üye kullanıyormuş gibime geldi. Ip'lerine bakılması için yöneticimize söyledim. Ancak ne bir cevap verildi ne de bir haber.. Sizin işlerinizi kolaylaştırmak adına sizlere yardımcı olmaya çalışıyorsak, lütfen siz de aynı ilgiyi bize gösteriniz.

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
Sayın etuzuner,

korkmaz_design arkadaşımıza ilettiğiniz mesaj, kendisi tarafından aynen bana iletildi, ancak gün içi online olma imkanı bulamıyoruz, akşam saatlerinde foruma girebiliyoruz, tabi bu zaman içerisinde, bir çok forum üyesinden özel mesajla cevaplanması istenen soru ve sorunlar dile getiriliyor, bizimde ilgilenmemiz gereken bir takım işlerimiz, sorunlarımız olabiliyor, kısaca zamanımız, özel mesajların tümünü aynı gün içerisinde yanıtlamaya yetmiyor. Takdir edersiniz ki, 7/24 online hizmet verme durumumuz yok, bu konularda biraz sabırlı olursak, sorulan her sorunun cevabını mutlaka verilecektir

Sorunuza gelince, adını belirttiğiniz üyeler aynı kişiler değildir. ip'ler farklı.

Saygılar.
 
Sn. Mesut,

Sizinle ve birkaç yöneticimizle tanışalı çok fazla bir zaman olmadı ancak ben kendimi bazı konularda iyi anlatamamışım.

Benim sorduğum soru "Şahsım" için yanıtlanması gereken bir soru değildi. İlettiğim mesaj, "Sitemiz" ile ilgili bir mesajdı. Bence bunu ayırt etmek lazım.

Tabii ki 7/24 herkesin müdahele etmesini bekleyemezsiniz. Ancak Offline olunduğu zaman atılan bir mesaj da değildi.

Neyse bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok. Benim sizlere karşı herhangi bir art niyetim de yok veya sizlere sıkıntı çıkarmak gibi bir derdim de yok. En azından bunu biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum.

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
iyi geceler;
Benim bu muhabbetten anladığım olay şu;
sayın etuzuner, sayın korkmaz desing e mesaj atıyor.Ve yanıt alamıyor.Tabii şöyle bir olay var.Buradaki her yöneticinin yetkileri farklı farklı.İP numarasının görülmesi de,üyeler için sıkıntı teşkil edeceğinden,her yöneticinin bunu görme yetkisi de yok.
Yine anladığım kadarıyla , sayın korkmaz desing , yetkisi olmadığı için sayın mesut a durumu aktarmış.Mesut ta müsait değilmiş,yeni bakmış.
Olayla ilgim olmayarak mesaj yazma sebebim budur.Anladığım kadarıyla, her yöneticinin ip leri göremediğini herkes bilmiyor.Yani sayın etuzuner , online olan kişinin o an o duruma yetkisi olmadığından kaynaklanmış bir gecikmedir bu.
Bir kere benim de başıma geldi.Adamın birisi her konuya basmış reklamı.Virüs gibi, ortalık adamın reklamından geçilmiyordu.ispiyon damarım tuttu :) hemen ilk gördüğüm yöneticiye özel mesaj attım.O kişi de bana dedi ki, benim mesaj silme yetkim yok.Genel yöneticilerden birisi gelince söylerim.Ben de o zaman öğrendim bu durumu.
 
Sn. m-usta-fa,

Ben de yeni öğrenmiş oldum. Ama benim parmak basmak istediğim konu farklıydı. İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılar
 
Sayın etuzuner,

Forumda Adminler dışında, bölüm yöneticleri üyelerin kişisel ve önemli olan bilgilerini göremez, mesajı gönderdiğiniz yönetici arkadaşın yetkisi kısıtlı olduğu için size yanıt verememiş.

Üyelere kapalı olan, yöneticilerin görebildiği bölümde, acil önemli durumlar için telefon numaramız yazılıdır, forumda tehdit vari mesajlar yazan, forum huzurunu bozan, hakaret ve küfür içerikli davranışlarda, birbirimizin yardımına gerek duyduğumuz zamanlarda telefonla iletişim kuruyoruz, gerçekten sorun teşkil edecek bir durum söz konusu ise hemen müdahale ediyoruz. Kaldıki, bir üyenin aynı ipten birden fazla üyelik alması, alel acele müdahale edilmesi gereken bir konu değildir. Mesajınıza cevap verilir, ancak verilmesi gereken cevap beklediğinizden veya düşündüğünüzden geç olursa, kusura bakmayın. Sizin forum hakkında olumlu yaklaşım ve düşüncelerinizi takdir ediyoruz. Bu konu sizin düşüncelerinizi ve bize olan bakış açınızı değiştirmesin.


Saygılar.
 
Sn. Mesut,

Ben çok önemli bir durum demiyorum. Ben Sn. korkmaz_design'a neden böyle bir yazı yazdığımı ilettim. Eğer problem çıkaran bir modele büründüysem, asıl sizler ve değerli üyelerimiz kusuruma bakmayınız. Demek istediğim bir nebze anlaşıldıysa, ne mutlu bana..

Saygılar
 
Anlayışınız için teşekkür ederim.
 
Sn. etuzuner

* Ben konuya vakıf değilim ama, arkadaşlarımız ilgilenmeye çalışıyorlar olabildiğince sağ olsunlar, herkes elinden geldiğince fazlasıyla emek harcamakta, sizin de ayrıca ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Forum hepimizin, hep birlikte beraberce ilerleyeceğimize inanıyorum. İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,987
Mesajlar
922,314
Kullanıcılar
451,190
Son üye
hasanms59

Yeni konular

Geri
Üst