nano35
Üye
en kısa sürede çizimi yollayacağım teşekkür ederim ...
çözüm için evet çok iyi bir fikir. Fakat maliyetsiz olması gerekiyormuş :S tornavida, pense vs.. malzemelerle halledilebilecek bir sorunmuş ama hocama bu dediğinizi ileteceğim çok teşekkür ederim ..
ha ha
Çok mantıklı demişsiniz Linye bağlantılarındaki değişiklik bizi başarıya ulaştırabilir. Hocama ileteceğim çok teşekkür ederim ..
Soruya ek : Sorun nereden Kaynaklanmış Olabilir ?
Hocama dedim sigortada bir problem var mı diye hocam hayır yok dedi en kısa sürede daha çok detay vermeye çalışacagım çok teşekkür ederim ..
çözüm için evet çok iyi bir fikir. Fakat maliyetsiz olması gerekiyormuş :S tornavida, pense vs.. malzemelerle halledilebilecek bir sorunmuş ama hocama bu dediğinizi ileteceğim çok teşekkür ederim ..
ha ha
Çok mantıklı demişsiniz Linye bağlantılarındaki değişiklik bizi başarıya ulaştırabilir. Hocama ileteceğim çok teşekkür ederim ..
Soruya ek : Sorun nereden Kaynaklanmış Olabilir ?
Hocama dedim sigortada bir problem var mı diye hocam hayır yok dedi en kısa sürede daha çok detay vermeye çalışacagım çok teşekkür ederim ..
tek hat geliyor derken sigortadan mutfak la oturma odası ayrı demek istedim genelde bu soruyu sorunca ayrı mı diye soruyorlar ilginç aslında haklısınız.mutfağa nasıl tek hat geliyor anlamadım, bulaşık ve buzdolabı için ayrı ayrı linye gelmesi gerekmiyor mu?
Moderatör tarafında düzenlendi: