Kullanılacak yer ticari bir mutfak mı ? Yoksa ev tipi mutfaklarda ocağın 4 gözünün birden kullanıldığı durumlar çok nadirdir .indüksiyonlu veya elektrikli ocak almak istiyorum. Bu ocakların 4 gözü birden yandığında toplan güçleri 7000 watt civarında.
Bunu çalıştırmak için tesisatta veya sigorta kutusunda değişiklik yapmama gerek var mı?
Evde kullanılacak ama kalabalık bir aile olunca 4 göz pek boş durmayabilir.Kullanılacak yer ticari bir mutfak mı ? Yoksa ev tipi mutfaklarda ocağın 4 gözünün birden kullanıldığı durumlar çok nadirdir .
Bilgi için teşekkür ederim. İşte o değerler ne olmalı. Benim kafamda bir takım değerler elbette var ama doğrulamak bakımından sizlere danışayım dedim.%99 gerekecek.
7000 watt için uzun süreli çalışma için gerekli kablo kesiti yeni kablo çekimi bu hattın başı ve sayaç tarafı sigortaların ve kaçak akım rolesinin uygun akıma göre seçilmesi ve montajı. Hatta gerekiyorsa kolon hattının da yenilenmesi gerekmektedir.
çok teşekkür ederim. Size zahmet verdim.Konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. Oradan daha iyi yorumlar alabilirsiniz.
çok teşekkür ederim. Size zahmet verdim.
tencere tava sorununu hallettik. Bir arkadaş onları verecek.İndüksiyon ocak almakla bitmiyor.
İndüksiyon ocağa uygun tencere vs gibi pişirme ürünleri almaniz gerekir .
tencere tava sorununu hallettik. Bir arkadaş onları verecek.