İndüksiyon veya elektrik ocağı enerji bağlantısıyla ilgili bazı sorular

onlarca düğüm çeşidi var ama 3-5 tanesini bilmek yeterlidir. eskiden kollu halatlar vardı onları düğümsüz örerek birbirine eklerdik (matiz yapmak) dilimizde karşılığı yok. 6 kollu çelik halat/ tel vardır uçlarını yuvarlak yapardık kasa derdik halata da aynı şekilde. şimdi krom çekme halat/teller var. bu işleri yapanlara balıkçı teknelerinde reis derler. şimdi reislik öldü. bizlerde gidince bu meslekler unutulacak ona üzülürüm. hadi balık tutulduğu için ağ tamiri devam edecek (karadeniz yöresi merhamet etmek) bizim türümüzde denizci/balıkçı teknesinin her şeyini kendi yapan adamdır. dedem bodrum'un ilk aynacı süngercisidir. soyadımızı, halikarnas balıkçısı cevat şakir vermiştir. kitaplarında dedemin adı geçer. mina urgan anılarında dedemi yazmıştır. denizin denizcinin dili bile çok farklıdır. bizimde neslimiz tükeniyor.
Mina urgan da başka bir galaksinin insani . Sigara içmezsem kafam çalışmıyor diye öğrencilerine sınavda sigara içme serbestliği veren nevi şahsına münhasır bir insan.

Mina urgan da başka bir galaksinin insani . Sigara içmezsem kafam çalışmıyor diye öğrencilerine sınavda sigara içme serbestliği veren nevi şahsına münhasır bir insan.
80ler 90ların başı bodrumun en güzel yıllarıydı. o kadar çok ressam, yazar, şair insanlarla tanıştım sohbet ettim iş yaptım. isim anmayayım, ağır abilerle aynı masada oturdum. güzel günlerdi çok az insana nasip olmuştur. o günleri yaşayan biri olarak mutluyum. hani kumarhaneler yasak değildi filan. yani benden bir cacık olmaz. hıyarın önde gideniyim. hem de en kartından.

Evde kullanılacak ama kalabalık bir aile olunca 4 göz pek boş durmayabilir.

Bilgi için teşekkür ederim. İşte o değerler ne olmalı. Benim kafamda bir takım değerler elbette var ama doğrulamak bakımından sizlere danışayım dedim.
Merhaba.. 4 gözlü gerekli mi sizce.. iki gözlü olabilir miydi? Bu konuda düşünceniz nedir? Bnde şuan aynı arayış içerisindeyim ama iki gözlü yeter diye düşünüyorum bilemedim 😊

Merhaba.. 4 gözlü gerekli mi sizce.. iki gözlü olabilir miydi? Bu konuda düşünceniz nedir? Bnde şuan aynı arayış içerisindeyim ama iki gözlü yeter diye düşünüyorum bilemedim 😊
siz kablo döşemesini dört gözlü ocağa göre yapın (ankastre ocak) iki göz ocağınızı yine kullanın. evde yaşayan durumuna iki göz yetmezse dört göze geçersiniz. fişli tezgah üstü bir şeyse priz hattını ayırın lütfen. bende tek göz vardı, tüp biterse kullanırdım veya misafir olayı hızlı yemek hazırlayacağım zaman kullanırdım. (yemek yapmak benim işimdi. hanıma yemek yaptırmazdım. çünkü o yemek yaptı mı aç kalıyordum. o da pek şikayetçi değildi ama, 60 kg geldiği evden giderken 100 kg olarak gitti.)

siz kablo döşemesini dört gözlü ocağa göre yapın (ankastre ocak) iki göz ocağınızı yine kullanın. evde yaşayan durumuna iki göz yetmezse dört göze geçersiniz. fişli tezgah üstü bir şeyse priz hattını ayırın lütfen. bende tek göz vardı, tüp biterse kullanırdım veya misafir olayı hızlı yemek hazırlayacağım zaman kullanırdım. (yemek yapmak benim işimdi. hanıma yemek yaptırmazdım. çünkü o yemek yaptı mı aç kalıyordum. o da pek şikayetçi değildi ama, 60 kg geldiği evden giderken 100 kg olarak gitti.)
Sigorta kutusundan müstakil 3*2.5 hat çekip porselen klemens ile bağlantı yapacağım.. iki göz tercihim enerjiden dolayı değil de, kullanım için yeterli gibi geliyor. Ancak Teka marka da var iki göz. Diğerlerinde yok. O markayı da bir türlü çözemedim iyi mi değil mi. Kullanıcısını bulamadım.. o yüzden sanki 4 gözlu alacak gibiyim 😊

Sigorta kutusundan müstakil 3*2.5 hat çekip porselen klemens ile bağlantı yapacağım.. iki göz tercihim enerjiden dolayı değil de, kullanım için yeterli gibi geliyor. Ancak Teka marka da var iki göz. Diğerlerinde yok. O markayı da bir türlü çözemedim iyi mi değil mi. Kullanıcısını bulamadım.. o yüzden sanki 4 gözlu alacak gibiyim 😊
marka takıntınız fazla olmasın, tamir ettiğimiz ocak bosch marka idi. yani hepsi bozulabilir. aklınızın kenarında olsun en çok yaptığı arıza termik arızasıdır.

marka takıntınız fazla olmasın, tamir ettiğimiz ocak bosch marka idi. yani hepsi bozulabilir. aklınızın kenarında olsun en çok yaptığı arıza termik arızasıdır.
Sanırım bahsettiğim markayı alacağım. Hem uygun fiyatli, denemek adına tercih de edilebilir duruyor. Sağolun 😊

Forum istatistikleri

Konular
130,163
Kullanıcılar
453,277
Son üye
zkan78

Yeni konular

Geri