İNDESİT W84 TX TK KART ARIZASI

yusufii

Üye
Karta elektirik geliyor ama ışıklar yanmıyor makina çalışmıyor kartın arızalı parçası ne olabilir

Selamlar
Ana kartdan DC 5v cikmasi gerekir Displey karta.Cikiyorsa Displey kart cikmiyorsa ana kart arizali.En cok problem ana kartda olur.

kartın resmini yakın çekim buraya koyarsan bakman gereken parçaları tarif edebiliriz.

Selamlar
Bence karti yenisiyle deyisdirmen gerekecek.Yine Bakimci Abim bir baksin belke tamirini bula bilir.Bizlerede yardimci olur.
Kolay gelsin

KARTIN DAHA YAKIN ARKADAN VE ÖNDEN RESMİNİ ÇEK AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİ AÇIKLAMALARDAKİ ÖLÇÜMLERİ YAP.SONUÇLARI PAYLAŞ.

g8vgq.jpg

trafonun giriş ve çıkış voltajları tamam sorun yok kondansatör ucunu yarın ölçerim

selamlar
bence karti yenisiyle deyisdirmen gerekecek.yine bakimci abim bir baksin belke tamirini bula bilir.bizlerede yardimci olur.
Kolay gelsin
öncelikle kardeş sağol ama kartı değiştirmek kolay çözüm alır gelir takarsın. Bense inatla uğraşıp tamir edip yeni birşeyler öğrenmek istiyorum ben balık değil balık tutmayı öğrenmek istiyorum sonuçta beyaz eşya tamiri benim işim ekmek teknem

yusuf bey entegrelerinde datasheetini internetten indirip bacaklarındaki olması gereken voltajları bi ölçün.özellikle küçük ent.leri onlardan bir tanesi regülatör ent.dir ve çabuk arızalanırlar yalnız ölçüm esnasında probla 2 bacağı kısa devre yapmamamya çok özen gösterin yoksa ent.yakarsınız ayrıca doğrultmaç diyotlarınıda bi ölçün(multimetrenin diyot kademeside ve devrede voltaj yokkken ölçün diyot kademesi yoksa bi bacağı boşa alıp ölçün) kolay gelsin

Forum istatistikleri

Konular
129,687
Kullanıcılar
452,389
Son üye
murat0441

Yeni konular

Geri