çok önemli bir bilgiyi unutmuşum sanırım yapıcağım şey rc araçlar boyutundaEğer mekanik ve araçlar konusunda bilginiz yoksa ve tek kişilik bir araç istiyorsanız hazır platform alın (ATV gibi) bunu tercihen elektrikliye çevirin (içten yanmalı da olabilir ama motor üzerindeki kontrolünüz daha az olur tabi daha az uğraşırsınız oda avantajı) sonra bu platformun üzerine uzaktan veri alıp verme kumanda etme birimlerini aküple edin derim ben.
Hazirlarilari var markasini hatirlamiyorum ama google la int controler rc car yaz arat bulursun kafan agrimaz zaman dan da tasaruf edersinçok önemli bir bilgiyi unutmuşum sanırım yapıcağım şey rc araçlar boyutunda, Aynı bir keşif aracı gibi düşünebilirsiniz
arduino ve bi kaç elektronikle elektronik öğrenmeye başladım bile gayet zevkli geldi. Yardım etmek isteyenler için şuan sorunum olan şey motor. Bana motor önerebilicek var mı redüktörlü motor arıyorum ama hangisi ihtiyacım olan bilmiyorum. Bana hızlı güçlü bir motor lazım uygun fiyatlı 25km/h hız almak hedefim
Redükte oranı ne bilmiyorum ama kesin olmamakla beraber bu tekeri kullanıcam sanırım;Bunun için Teker çapı ve rüdükte oranını bilmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?