brhm_34 Üye Katılım 29 Eyl 2018 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 25 25 May 2020 #1 3 KW tam sinüslü bir invertörüm var 24 voltla çalışmakta güneş panelinin invertöre ilk anda 1 dk kadar şarj edip daha sonra devreden çıkma sorunu neyden kaynaklı olabilir acilen yardım etmenizi istiyorum.
3 KW tam sinüslü bir invertörüm var 24 voltla çalışmakta güneş panelinin invertöre ilk anda 1 dk kadar şarj edip daha sonra devreden çıkma sorunu neyden kaynaklı olabilir acilen yardım etmenizi istiyorum.
darkveyn Üye Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 157 Puanları 6 Yaş 33 25 May 2020 #2 Akülerin sağlam olup olmadığını kontrol edin Akulerle ilgili sorununuz yoksa cihazin icinde cam sigortalar vardir onlari kontrol edin
Akülerin sağlam olup olmadığını kontrol edin Akulerle ilgili sorununuz yoksa cihazin icinde cam sigortalar vardir onlari kontrol edin
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,958 Puanları 1,306 Konum ankara 25 May 2020 #3 Mevcut aküye paralel bir akü daha bağlayıp deneyin. akü iç direnci yükseldiği için şarz etmiyor olabilir.
Mevcut aküye paralel bir akü daha bağlayıp deneyin. akü iç direnci yükseldiği için şarz etmiyor olabilir.
Konu Sah brhm_34 Üye Katılım 29 Eyl 2018 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 25 25 May 2020 #4 darkveyn' Alıntı: Akülerin sağlam olup olmadığını kontrol edin Akulerle ilgili sorununuz yoksa cihazin icinde cam sigortalar vardir onlari kontrol edin Genişletmek için tıkla ... Akülerde sorun yok sizin dediğiniz olmuş olsa AC akımı ile şarj etmez
darkveyn' Alıntı: Akülerin sağlam olup olmadığını kontrol edin Akulerle ilgili sorununuz yoksa cihazin icinde cam sigortalar vardir onlari kontrol edin Genişletmek için tıkla ... Akülerde sorun yok sizin dediğiniz olmuş olsa AC akımı ile şarj etmez
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,958 Puanları 1,306 Konum ankara 25 May 2020 #5 güneş paneli şarz akımı ac şarz akımından fazlaysa olabilir.
Konu Sah brhm_34 Üye Katılım 29 Eyl 2018 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 25 25 May 2020 #6 kesmez' Alıntı: güneş paneli şarz akımı ac şarz akımından fazlaysa olabilir. Genişletmek için tıkla ... Mantıklı aslında dediğiniz hatta invertörden şarj akımını yükseltince jeneratördeki sesin değiştiğini gördüm teşekkürler.
kesmez' Alıntı: güneş paneli şarz akımı ac şarz akımından fazlaysa olabilir. Genişletmek için tıkla ... Mantıklı aslında dediğiniz hatta invertörden şarj akımını yükseltince jeneratördeki sesin değiştiğini gördüm teşekkürler.
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,958 Puanları 1,306 Konum ankara 25 May 2020 #7 Şarz akımı yükselince akü voltajı artıyordur. eğer iç akü direnci yükselmişse.
darkveyn Üye Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 157 Puanları 6 Yaş 33 28 May 2020 #8 Sarj akimini değiştirmeniz jenertorunuz küçükse sesi degismesi normal daha fazla akim cektiginden Gunes panellerinde solar regulatorunuz varmi
Sarj akimini değiştirmeniz jenertorunuz küçükse sesi degismesi normal daha fazla akim cektiginden Gunes panellerinde solar regulatorunuz varmi
Konu Sah brhm_34 Üye Katılım 29 Eyl 2018 Mesajlar 43 Puanları 1 Yaş 25 29 May 2020 #9 darkveyn' Alıntı: Sarj akimini değiştirmeniz jenertorunuz küçükse sesi degismesi normal daha fazla akim cektiginden Gunes panellerinde solar regulatorunuz varmi Genişletmek için tıkla ... Hayır regülatör kullanmıyorum aküleri yeni aldım 180 Amper belki kullanmak zorunda kalabilirim
darkveyn' Alıntı: Sarj akimini değiştirmeniz jenertorunuz küçükse sesi degismesi normal daha fazla akim cektiginden Gunes panellerinde solar regulatorunuz varmi Genişletmek için tıkla ... Hayır regülatör kullanmıyorum aküleri yeni aldım 180 Amper belki kullanmak zorunda kalabilirim
darkveyn Üye Katılım 5 Eyl 2010 Mesajlar 157 Puanları 6 Yaş 33 29 May 2020 #10 Gunes panelinden regulatore regulatorden aku ye akuden inverter e Regulator olmadan nasil bagladiniz anlamadim sarj kontrol cihazi sarj regülatörü ayni seyler Son düzenleme: 29 May 2020
Gunes panelinden regulatore regulatorden aku ye akuden inverter e Regulator olmadan nasil bagladiniz anlamadim sarj kontrol cihazi sarj regülatörü ayni seyler