Çizim hazır.Ben mersinde yim burada 2 firma var bende kestiricektim benden autocad cizimi istediler autocadden anlamadığım için kaldım ortada bence bulmadan önce autocad cizimini yap yada çizdiğini autocade import edip götür.
Yapmak istediğin köprünün ölçüleri belli olduysa bir kağıta birebir elle çizim yap bana gönder .Ben corelle dxf formatında çizeyim ve kestir veya ben burada kestirip yollayayım.Ben mersinde yim burada 2 firma var bende kestiricektim benden autocad cizimi istediler autocadden anlamadığım için kaldım ortada bence bulmadan önce autocad cizimini yap yada çizdiğini autocade import edip götür.
İstanbuldan laser kesim fiyatı alabilirim veya bildiğim bir yerin linkini verebilirim.Selamlar.
Cnc için 15 mm 316TI paslanmaz çelik kestirebileceğim temiz ve uygun fiyat iş yapan lazer kesimci arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
mersindeki firmaların isimleri ne mersinin neresindeler fiyatlar ne düzeyde 50*100 bir cnc için şase ve köprü kestirmek istesem kaça malolur yaklaşık.Ben mersinde yim burada 2 firma var bende kestiricektim benden autocad cizimi istediler autocadden anlamadığım için kaldım ortada bence bulmadan önce autocad cizimini yap yada çizdiğini autocade import edip götür.
mersindeki firmaların isimleri ne mersinin neresindeler fiyatlar ne düzeyde 50*100 bir cnc için şase ve köprü kestirmek istesem kaça malolur yaklaşık.
Selamlar.
Cnc için 15 mm 316TI paslanmaz çelik kestirebileceğim temiz ve uygun fiyat iş yapan lazer kesimci arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.