İstirahat saatinde de olsa bir işci iş kurallarından azade olamaz . Özel sektörde bunun sınırı nerede başlar nerede biter kestirebilmek mümkün değil ama kamuda bundan daha fazlasını yapan ve arkası ya da cazgırlığı sağlam olan işçilere hiçbirşey olmadığını çok defa gördüm. Bence siz doğrusunu yapmışsınız. Arkadaşınız bir seçim yapmış ve bedelini malesef ödemiş.Merhabalar
Uzunca zamandır hem vijdanen hem ahlaken aklımı kurcalayan bir soru var . Açıktan fikirlerinizi almak isterim,
Olay fabrikanın istirahat alanında gerçekleşiyor
Elemanımız istirahat saatinde çimlere yatmış dinleniyor. İK müdür ü kalabalığa birşeyler sormak için uzaktan sesleniyor . Uzananlar toparlanirken elemanın birisi hiç istifini bozmuyor. İK müdürü de bu elemanın çıkışını veriyor .
Eleman bana bağlı olduğu için destek olmalı mıydım yoksa sessiz kalarak doğrumu yaptım bu aklımı kurcaladı.
Sizce İK müdürü haklımıdır ?
Gorusleriniz benim için çok değerli . Teşekkürler...
Bence gereksiz bir davranış İK müdürünün yaptığı çünkü kalkmayan kişiyi şahsen çağırmamış soracağı her neyse toplu bir fikir almak için bir soru olabilir o zaman kendisi gelmesi gerekir ama seslenmek yerine kendisi de topluluğun yanına gidebilirdi. Bence gurur yaptığı için işten çıkarmış sonuçta istirahat saati adamın dinlenmesi gerekir bence.Merhabalar
Uzunca zamandır hem vijdanen hem ahlaken aklımı kurcalayan bir soru var . Açıktan fikirlerinizi almak isterim,
Olay fabrikanın istirahat alanında gerçekleşiyor
Elemanımız istirahat saatinde çimlere yatmış dinleniyor. İK müdür ü kalabalığa birşeyler sormak için uzaktan sesleniyor . Uzananlar toparlanirken elemanın birisi hiç istifini bozmuyor. İK müdürü de bu elemanın çıkışını veriyor .
Eleman bana bağlı olduğu için destek olmalı mıydım yoksa sessiz kalarak doğrumu yaptım bu aklımı kurcaladı.
Sizce İK müdürü haklımıdır ?
Gorusleriniz benim için çok değerli . Teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?