Hayır henüz kurulmadı taahhüt firması işleme devam edecekmiş ben kendilerine ulaşıp sıkıştırdım zaten kendilerinin bana sahte kimlik beyanı yaptığını, yaptıkları işlemin yasallığı varsa bana proje nüshası iletin vb. deyince efendim komşunuz talep etti biz yaptık sizi zarara uğratacak bir şey yapmadık vb. bir açıklamada bulundu detayında tahminen sadece şarj istasyonu için Trifaze hatttın projelendirmesini ve döşemesini yapacaklar diye düşünüyorum benim saati herhangi bir isteğim olmadan araya katmışlar bedaş a çağrı merkezi üzerinden ulaşıp kayıt oluşturmuştum şimdi fotoğraflar vb. ekleyerek dilekçe ile başvuruda bulunacağım ilgili taahhüt firması içinde meslek odasının ilgili kısmına dilekçe ile başvuruda bulunmayı düşünüyorumBeyfendi elektrik panosunda sayacınızın yerini panoyu daire numaralarına göre düzenlememiz gerektiğinden değiştireceğiz,10 dk kadar enerji kesik olacak sonra geri verilecek dediler.
Araç şarj istasyonu için sayaç konuldu mu ?
Hayır henüz kurulmadı taahhüt firması işleme devam edecekmiş ben kendilerine ulaşıp sıkıştırdım zaten kendilerinin bana sahte kimlik beyanı yaptığını, yaptıkları işlemin yasallığı varsa bana proje nüshası iletin vb. deyince efendim komşunuz talep etti biz yaptık sizi zarara uğratacak bir şey yapmadık vb. bir açıklamada bulundu detayında tahminen sadece şarj istasyonu için Trifaze hatttın projelendirmesini ve döşemesini yapacaklar diye düşünüyorum benim saati herhangi bir isteğim olmadan araya katmışlar bedaş a çağrı merkezi üzerinden ulaşıp kayıt oluşturmuştum şimdi fotoğraflar vb. ekleyerek dilekçe ile başvuruda bulunacağım ilgili taahhüt firması içinde meslek odasının ilgili kısmına dilekçe ile başvuruda bulunmayı düşünüyorum
bedaş yetkilisi olarak tanıtan arkadaşlar;
adamlara ne belge sordum ne üstlerinde kurumun elemanları olduklarına dair bir logo vardı diyerek tereddütte kaldım
Müellif ile görüştüm bana komşum için çizilen ve idarece onaylanan enerji hattı yükseltme projesini iletti ben elektrik mühendisi değilim ama projeye göz gezdirdiğimde kat planı ve katta yer alanlar yükseltmeye dair elektrik elemanları vb. vardı görüştüğüm firma yetkilisi bizim iznimiz var dedi ama benim anlamadığım şey idare elbette projelendirilmiş enerji hattı yükseltmesi veya panoda yer değişikliğine izin verebilir ama idarenin sen bu adamın panodaki yerine projesini çizdiğin adamı geçir onuda diğer tarafa al gibi saçma bir yaklaşımda bulunabilir mi tam olarak bu minvalde bir anlatımda bulundu biz zaten izin aldık her adım yasal diyerekKurumun elemanları olduklarına dair bir logo vardı
1 - Bedaş elemanları olabilir dışarıdan iş ustalık .
Kurum harici dışarıda çalışmaması için ( kurumlar resmiyete alırlar imzalatırlar )
İş kanun ve yönetmeliği bilmiyorum .
2 - Eski bedaş elemanları olabilir iş ustalık . ( işten çıkmış )
3 - Bedaş elemanın eski elbisesi olabilir ( geri vermesi gerekir iadesi )
Zimmetten düşmesi .
Firma geri istemese dahi görev harici kullanımı yasaktır . ( Tabiki sözde !!! )
Bir olay oldumu ? soruşturmaya girebilir .
Taahhüt firmasının elemanına vermiş olabilir .
Kurumun resmi logolu hiç bir giysi ve malzemesini kullanamazlar .
Bedaş elemanları ile bu taahhüt firması ince yolu ilişkileri olabilir .
Yönetici bilmesi gerekir .
Araç sarj istasyonu kurulumu bina maliklerinin izinleri ( oylama )
Resmi başvuru yapılmış mı ?
Önce yönetici sallanır gerisi çorap söküğü gibi .
https://www.bedas.com.tr/sayac-
Bildirim . Resmi başvuru izin !!!
Ekli dosyayı görüntüle 113118
Sn.arkaplan, yazdığınız hususlar teorik olarak tamamen doğrudur. Fakat realitede durum 180derece zıttır. Maalesef çorap söküğü gibi olmuyor. Şahsen bu ve benzeri konularda çok tecrübe şansım oldu. Ülkemizde artık tuz koktu. "Ebemizi şey eden kadı,derdimizi kime anlatalım."
Net bariz delil sunabiliyor, bilinçli şahitlendirebiliyor iseniz, savcılığa suç duyurusunda bulunabilir, ilgili kurumun iletişim kanallarından başvuruda bulunabilirsiniz. Çok net delil ve eliniz güçlü olduğu halde bile sonuç almak çok zor. En azından sonuç alınamayan çok çok fazla örnek var olduğunu biliyorum.
Müellif ile görüştüm bana komşum için çizilen ve idarece onaylanan enerji hattı yükseltme projesini iletti ben elektrik mühendisi değilim ama projeye göz gezdirdiğimde kat planı ve katta yer alanlar yükseltmeye dair elektrik elemanları vb. vardı görüştüğüm firma yetkilisi bizim iznimiz var dedi ama benim anlamadığım şey idare elbette projelendirilmiş enerji hattı yükseltmesi veya panoda yer değişikliğine izin verebilir ama idarenin sen bu adamın panodaki yerine projesini çizdiğin adamı geçir onuda diğer tarafa al gibi saçma bir yaklaşımda bulunabilir mi tam olarak bu minvalde bir anlatımda bulundu biz zaten izin aldık her adım yasal diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?