Şahin marka Lineer Ray Araba Hakkında

asenyurt

Profesyonel Üye
Katılım
2 Şub 2010
Mesajlar
2,900
Puanları
916
Konum
Antalya
Şahin rulmanın kendi çıkardığı bu modele ne diyorsunuz ??

Bence çin den getirtilip üstüne marka model basıyolar gibime geldi.
Boşluk yaparmı ?? Dandikmidir ??
Sizce eksileri ne olur ??
@KAZIMUGUR

 
yok hocam çinden getirip burda marka basmıyolar bizzat orda basılmış sipariş ediyolar şahinden mamül aldım şahin mamüllerinin akibetini bende merak ediyorum yeni aldığım için iyi kötü yorum yapamıyorum yakında anlaşılır ama
 
16 lık alt destekli mil ve arabasından aldım zamanla boşluk yapıyor. benim şase mdf olduğu için kastırarak monte ettim şuan boşluksuz gibi.

böyle bir sorun lineer sistemde olursa çok büyük sıkıntı demek.

resmini gösterdiğim lineer sistemden mi aldınız ? rica etsem bir yorum yaparmısınız ??
 
you bende lineer rulman aldım şahinden
mevzu geçince çinde fason yaptırmayı başardıklarını söylüyolar markayı bunu söylemek istemiştim
 
Bu ürün Çin malı olduğu doğrudur. Kendi markalarını bastırıyorlar. Kaliteye gelince parası oranında kalitesi makuldur. Taiwan ve Alman markalarla karşılaştırmak doğru olmaz. Malum fiyat - kalite oranı. Bilyelerde aşınma da haliyle erken başlıyor ve nihayetinde boşluk oranları artıyor. Hassas olmayan ekonomik uygulamalarda kullanılabilir. Sonuç olarak parasına göre üründür.

Ayrıca Taiwan malı olan Hiwin in de herkezin fazla bilmediği farkı kalite katsayılarında malı vardır. Markası Hiwin olup ucuz olanı buldum diye sevinmeyin. Ayrıca son 5-6 aydır çok güzel Çin malı çakma Hiwin ler piyasada. Geçenlerde elimize gecen H seri ürünlerin seri numarasını Hiwin fabrikasına gönderdik hiç biri Hiwin in ürünü çıkmadı. Dikkat !!!
 
..Boşluk yaparmı ?? Dandikmidir ??
Sizce eksileri ne olur ??
[MENTION=414]KAZIMUGUR[/MENTION]

Kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
Parası olanlara Schneeberger masuralı olmayana özhakiki HiWin kullanmaya dikkat ediyorum.

Bu konuda [MENTION=103043]gpeker2003[/MENTION] ün yorumları daha isabetlidir..

Yanlış hatırlamıyorsam , [MENTION=278682]prontobasso[/MENTION] arkadaşımız Karaköy den aldığı ray araba için langur lungur gibi bir tanımlama yapmıştı da yok canım daha neler yazılmıştı ..
 
resimdeki shn ray ve kızakları ben kullandım hiçbir sıkıntı sıkıntı olmadı. gpeker2003'ün dediği gibi ne kadar para o kadar kalite. orta kalite kullanım için ideal derim.

boşluk olayına gelince alt destekli sac serisini kastırıp bağlamanın yanında rulmanın alüminyum kasasının dışından rulmanın sırtına bir setskur atmakla istediğiniz oranda bir baskı sonucu boşluk ayarı yapabilirsiniz. bu da bir alternatif.

boşluk sıralaması indüksiyonlu mil, alt destekli mil ve ray-araba'dır. maliyete göre tercih yapmak durumundasınız.
 
4 adet 2. el liner kızak ve araba bulunan varmı öğrencilere alıp hediye edeceğim proje için 25 lik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…