Şamandıra-Pompa Devresi Yardımı

7 sn boşalma süresi varsa dolma süresinde hesaplansın .
Açma kapama kontaklı zaman rölesi olsun.
Extra şamandıraya da gerek kalmaz .

.
Üstadım, şebeke suyunu tamamen kapamadığım için dolma süresi minör de olsa farklılık gösterebilir. O nedenle şamandıra kullanmak istedim.

Amacım: 10lt su binonundan rezervuara su aktarmak. Rezervuar düğmesine basıldıktan 7 sn. sonra devreye girip su pompalayacak, rezervuar dolunca su aktarımı duracak.
İlk mesajımı yönetici sildiginden, konuyu okuyanlar anlam veremeyebilir!

Cevabımı sert bulmuş olabilirsin ama aşırı olduğunu sanmıyorum ne de olsa kuşak farkımız var, yetiştirme öğrenme zamanlarimiz apayri. Kişisel değil başkası böyle yazsaydi şanslı kişi olurdu yine.

YZ ya bu denli merak ve güven duymamak gerek diye yazdım. Yine yakın zamanda geçen hafta veya 1 hafta önce başka arkadaş elektronik devre için başvurmuş ki YZ sonucu verdiği şema facia ucube idi.

İsterdim ki aynı koldan forum ve Yz veya önce foruma sorup danışın verilen cevaplar, önerilen şemalar da denenip sonuç alınmaz veya tatmin etmezse Yz ye basvurulur.

Ne yazık ki, kolaya kaçılıyor. Sihirli değnek sanıyor, adeta herşeye hakim herşeyi bilen çözen kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz nesil olarak. Biraz araştırmak kendi zekanızı kullanmak sorgulamak aklınıza gelmiyor.

Tabi her kullanımda Yz nin çevreye verdiği zarar zaten hesaba katilmiyor. Her sorguda işlemci gücü donanım soğutması için ... Litre su harcanmakta.

İlk mesajımı yönetici sildiginden, konuyu okuyanlar anlam veremeyebilir!

Cevabımı sert bulmuş olabilirsin ama aşırı olduğunu sanmıyorum ne de olsa kuşak farkımız var, yetiştirme öğrenme zamanlarimiz apayri. Kişisel değil başkası böyle yazsaydi şanslı kişi olurdu yine.

YZ ya bu denli merak ve güven duymamak gerek diye yazdım. Yine yakın zamanda geçen hafta veya 1 hafta önce başka arkadaş elektronik devre için başvurmuş ki YZ sonucu verdiği şema facia ucube idi.

İsterdim ki aynı koldan forum ve Yz veya önce foruma sorup danışın verilen cevaplar, önerilen şemalar da denenip sonuç alınmaz veya tatmin etmezse Yz ye basvurulur.

Ne yazık ki, kolaya kaçılıyor. Sihirli değnek sanıyor, adeta herşeye hakim herşeyi bilen çözen kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz nesil olarak. Biraz araştırmak kendi zekanızı kullanmak sorgulamak aklınıza gelmiyor.

Tabi her kullanımda Yz nin çevreye verdiği zarar zaten hesaba katilmiyor. Her sorguda işlemci gücü donanım soğutması için ... Litre su harcanmakta.

3.8 ihlali yaptığınız için mudahele edildi .

3.11 ihlali yaptığınız için Forum kuralları gereği süresiz uzaklaştırıldınız

Uzaklaştırmanın affını güzel gönlünüzden rica ediyorum.Yola çıktıklarımız ile yolda bulduklarımızı aynı kefeye koymayalım lütfen.Selametle.
Ben daha iyisini yapacağım. Yönetimi eleştirmek ban sebebiydi herhalde. Böyle uyduruk bir adalet ile forumun temel direklerinden birini forumdan uzaklaştıran yönetimi esefle kınıyorum.

7 sn boşalma süresi varsa dolma süresinde hesaplansın .
Açma kapama kontaklı zaman rölesi olsun.
Extra şamandıraya da gerek kalmaz .

.
Üstadım, tüm gönderdiklerini inceledim.

Öncelikle değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

XH-M203 ve XY-LJ02 modülleri çok iyi. Nitekim sorun dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor: Bu iki modülü ZP2508 şamandırası ve R385 (veya AD620P) pompası ile nasıl bağlayacağım?

Üstadım, tüm gönderdiklerini inceledim.

Öncelikle değerli vaktini ayırıp yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.

XH-M203 ve XY-LJ02 modülleri çok iyi. Nitekim sorun dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor: Bu iki modülü ZP2508 şamandırası ve R385 (veya AD620P) pompası ile nasıl bağlayacağım?
Modüller hakkında geniş açıklama burada var . https://robiz.net/xhm203module?srsltid=AfmBOooFfIaFB1lEFr3prcmo_Z7KY2n64KCCBHqsvu9NYMDyi123_lw7

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri