yönetmelik önemli tabi, çünkü sonuç itibari ile gelen taşerona süzme sayaçla gideri düşeceksin, yönetmeliğe göre bu durum nedir, cezai bir sorumluluğu var mı bu önemli.akım ve gerilim düşümü hesabını yaparak uygun kesitte seyyar kablo ile işinizi çözebilirsiniz. işletme sizin, şantiye sizin başka birşeye ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.
müteahhit iş yeri ama sonuçta bazı işleri taşerona verecektir.. taşeronun kullandığı elektriği ücretsiz vermeme adına .süzme sayaç kanunen yasak. müteahhit iş yerinin kendi personeli demiştiniz bu durumda neden süzme sayaç kullanmak isteniyordu? ayrıca mevcut abonelikler kimin üzerinde?
yani dağıtım şirketi mi mühürlü sayaç bağlıyor, sonuç olarak bir proje ile başvurmanız zorunlu mu anladığım kadarıyla.Benim bildiğim,kurum mühürlü süzme
sayaç koyup,tüketimi ana sayaçtan dü-
şüyor.
Teşekkürler, bu kesin bilgi değil mi yönetmeliğe göre.Proje ile başvurulacak.Normal abone prosedürü uygulanacak.Sizin tüketim miktarınız ana sayaçtan düşüldükten sonra,şantiye tarifesinden elektrik alacaksınız.İş yaptığınız kurumca yaptığınız sözleşmede " elektrik, kurumca karşılanacaktır " ibaresi yoksa durum budur.
bir kişi AG ya da OG'den beslenmenize göre de değişir diyordu, OG'den besleniyorsanız gerek yok şeklinde, sizin uygulamanızda nasıl acaba, çünkü iş yerinin kendi şantiyesiAYDEM bölgesi böyle.Kurum uygulaması.