Under Ground
Profesyonel Üye
Dimmer i iptal ederek direk bağlamayı denediniz mi hiç ? Onu da görelim bakalım ne oluyor .

Şu led smps eğer etiket değerine sadıksa bu kadar ledi donunda sallaması lazım . Çok küçük bir ihtimal olarak dimmerde bir sorun olma ihtimaline karşı direk beslemeyi tavsiye ettim . Böylede besleyemez ise smps nin cacık olduğu iyice ortaya çıkar .Sorun 20 küsür metredeki dc gerilim taşımak.
İletken ince olunca gerilim düşümü oluyor.
Tüm hattı baştan sondan ve mümkünse ortadan bölüp dimmer çıkışından beslenirse sorun çözülecek.
Oraya 100A smps te koysak durum değişmeyecek. Sorun şeridin çok uzun olması.Şu led smps eğer etiket değerine sadıksa bu kadar ledi donunda sallaması lazım . Çok küçük bir ihtimal olarak dimmerde bir sorun olma ihtimaline karşı direk beslemeyi tavsiye ettim . Böylede besleyemez ise smps nin cacık olduğu iyice ortaya çıkar .
Çaydan ve çikolatadan aldığım on paralık bir keyfim vardı . Onu da kaçırdın hocam valla . Ahanda gidiyorum , forum sizin olsunOraya 100A smps te koysak durum değişmeyecek. Sorun şeridin çok uzun olması.