🔧 Çalışma Masamızı Paylaşalım ⚡

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rcanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli ustalarım, bir çoğunuzun çalışma alanı evin bir köşesinde yahut ayrılmış odasında olduğunu tahmin ediyorum. İmkanı olan için bu çok güzel bir şey. Benim garajda ayırdığım bir köşe olunca, aynı ortamda arabada tamir ediyorum yeri geliyor hassas bir cihazda, hâl böyle olunca hatlar karışık oluyor vesselam. Yalnız derli toplu alanı olan değerli abilerim kardeşlerimin çalışma alanlarını hep takdir etmiş istenmişimdir. Ellerine emeklerine sağlık. Benim gibilerde zamanı zamanına tutmaz bakarsın tertemiz bakarsın masada sinek konacak yer kalmamıştır😁

Bu kadar düzenli masaların yanında benim çalışma masamı göndermem olmaz yaaa...

Arkadaş ne kadar düzenlisiniz. Kendimi sorunlu hissettim. Benşm masada boşluk alan yok. Allah Allah. Nasıl iş. 🤣
Benim masam, senin masani döver, aramadigim her şeyi buluyorum, aradiklarim ise ısrarla saklanıyor

Orta boy bir kurbağacıkda iyi gider :) Ben bir omuz çantasının içine boş silikon kartuşlarını diklemesine yerleştirdim . Bütün takımlarımı da bunların içine dolduruyorum . Böylece hem takımlar düzenli duruyor hem de aradığım zaman istediğimi buluyorum .

Ekli dosyalar

• IMG_20260511_135822.webp
    IMG_20260511_135822.webp
    214.5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20260511_135828.webp
    IMG_20260511_135828.webp
    165.2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20260511_135841.webp
    IMG_20260511_135841.webp
    236.9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

Elektronik hobisinin en güzel yanlarından biri de herkesin kendi çalışma alanını zamanla kendi ihtiyaçlarına göre geliştirmesi 🙂

Kimi küçük bir masa ile başlıyor, kimi profesyonel laboratuvar kuruyor, kimi gemide/konteynerde/pratik saha çantasında çalışıyor.

Gelin çalışma alanlarımızı / çalışma masamızı bu topic altında paylaşalım. Konuya ekipmanlarınızıda ekleyebilirsiniz.

Profesyonel olması şart değil 🙂Yeni başlayan küçük setup’lar da paylaşabilir.

Hem yeni başlayanlar için bir heyecan bir başlangıç olur, hemde çalışma alanını geliştirmek isteyenler için fikir oluşturur.

Önemli Not:
Sadece en derli toplu halini değil, yoğun bir çalışma anındaki 'savaş alanı' halini de paylaşabilirsiniz.

Çekiliş Notu: Bu Topic/konumuz hediyeli konudur. Lütfen çekiliş konusuna da katılınız:
🎁 Taşınabilir El Tipi Dijital Osiloskop ve Sinyal Jeneratörü Çekilişi 🎁
8a65e83f-698c-4ed6-b388-5c9b809f30ff.webp4a380eb2-cbcc-4d88-830b-8a93d0ddfeec.webp

Selamlar herkese naçizane atölyem.
Temiz ve toplu olmak işin ayrı güzel noktası benim için. Cümleten herkese kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,406
Son üye
Cagtek

Yeni konular

Geri