gog Üye Katılım 27 Kas 2016 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 36 14 Ocak 2019 #1 merhabalar, 0.06mm ya da o civarda bobin teli üreten/satan yer var mı bildiğiniz? konuyu yanlış yere açmış olabilirim, motor sarımı için kullanmayacağım ama bilgili kişilerin olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. teşekkürler.
merhabalar, 0.06mm ya da o civarda bobin teli üreten/satan yer var mı bildiğiniz? konuyu yanlış yere açmış olabilirim, motor sarımı için kullanmayacağım ama bilgili kişilerin olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. teşekkürler.
yavuzbatyir Üye Katılım 5 Eki 2011 Mesajlar 525 Puanları 31 Yaş 44 Konum Ikitelli OSB 15 Ocak 2019 #2 gog' Alıntı: merhabalar, 0.06mm ya da o civarda bobin teli üreten/satan yer var mı bildiğiniz? konuyu yanlış yere açmış olabilirim, motor sarımı için kullanmayacağım ama bilgili kişilerin olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ist bayram pasada var satiyolar ama bobin halinde parca vermezler
gog' Alıntı: merhabalar, 0.06mm ya da o civarda bobin teli üreten/satan yer var mı bildiğiniz? konuyu yanlış yere açmış olabilirim, motor sarımı için kullanmayacağım ama bilgili kişilerin olabileceğini düşündüğüm için buraya yazıyorum. teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ist bayram pasada var satiyolar ama bobin halinde parca vermezler
Konu Sah gog Üye Katılım 27 Kas 2016 Mesajlar 54 Puanları 1 Yaş 36 15 Ocak 2019 #3 yavuzbatyir' Alıntı: Ist bayram pasada var satiyolar ama bobin halinde parca vermezler Genişletmek için tıkla ... kaç kilo olarak satılıyor? ya da hangi birimde satılıyorsa. bir de bayrampaşanın neresinde tam olarak? bilginiz varsa bir iki yerin iletişim bilgisini de alabilirim. istanbul dışında yaşıyorum.
yavuzbatyir' Alıntı: Ist bayram pasada var satiyolar ama bobin halinde parca vermezler Genişletmek için tıkla ... kaç kilo olarak satılıyor? ya da hangi birimde satılıyorsa. bir de bayrampaşanın neresinde tam olarak? bilginiz varsa bir iki yerin iletişim bilgisini de alabilirim. istanbul dışında yaşıyorum.
sami inci Profesyonel Üye Katılım 24 Şub 2016 Mesajlar 7,841 Puanları 3,956 Konum İstanbul 15 Ocak 2019 #4 Makara olarak satılır.En küçük makaranın 1/2 kg dan aşağı olacağını sanmıyorum. Kaliteyi mutlaka araştırın.
Makara olarak satılır.En küçük makaranın 1/2 kg dan aşağı olacağını sanmıyorum. Kaliteyi mutlaka araştırın.
osmangnc Üye Katılım 10 Şub 2019 Mesajlar 14 Puanları 1 Yaş 30 10 Şub 2019 #5 merhabalar. 0,6 mm teli sarmak için kullanılan nozullardan nerden bulabilirim?