ayhani
Üye
Ve karşınızda Türkiye’nin en gelişmiş, en interaktif pic programlama eğitim seti!
Eğitim setimizin piyasadakilerden farkları
- 1 Hafta içinde profesyonel pic programcısı olmak istermisiniz?
- Pic programlama kursunuzu cebinizde taşımak istermisiniz?
- Gerçek interaktif anlatım ile size adım adım eşlik eden video anlatımlar ile pic programlamayı öğrenmek istermisiniz?
- Pic programlarınızı tek satır kod yazmadan yapabilmeyi ve yaptığınız programı anında simüle ettikten sonra tek tıkla deneme kartına yükleyip test etmeyi istermisiniz
Eğitim setimizin piyasadakilerden farkları
- Bu eğitim seti, hem interaktif e-kitabı hem de deneme kartını birlikte sunan tek eğitim setidir.
- Bu eğitim setindeki videolar gerçek interaktifdir. Video anlatımlar klasik anlatımda çok öte sizle birlikte hareket eder. Videoda belirtilen yerleri tıklatarak örnekleri birebir uygularsınız.(Detaylı bilgi için aşağıdaki örnek uygulamayı izleyiniz)
- Tam 54 özgün örnek, 64 interaktif video ile anlatılmıştır.(Örneklerin tamamı kendi geliştirdiğimiz örnekler olup flowcode forumlarında alma değildir)
- Bu eğitim setinde flowcode ile yaptığınız örnekleri tek tıkla deneme kartına yükleyip anında test edebilirsiniz. Deneme kartı seti direk usb’den gücünü aldığı için pic sök tak vs uğraşmazsınız.
- Deneme kartı setimiz basit ve akıllıca tasarlanmıştır. Modül yapısı sayesinde anakarta takılan modüller ile sadece ihtiyacı olan donanımları kullanırsınız.
- Tüm örneklerin flowcode dosyaları, isis simülasyon dosyaları verilmiştir. Ayrıca flowcode free versiyon e-kitapla birlikte verilecektir.
- Tüm örneklerin gerçek deneme kartında çekilmiş videoları verilmiştir.