1000w balast

Bu şekilde bağlantı yaparak lamba maksimum kaç metre mesafede çalıştırılabilir? Ayrıca kablonun ekstra biz özelliği olması gerekir mi? Kesiti ne olmalıdır?

Güzel soru geçmişte buna benzer bir sorun yaşamıştım. Balastların panoda olmasında hiç bir problem yok. Bir noktada 20m'lik direklerde ateşleme sorunu yaşadığımız için ignatörleri armatüre aldık. Başka bir yerde 30m'lik asansörlü direkte de balastları panoya ateşleyicileri armatüre aldık.

BU SEKIL BAĞLANTIDA 10 SANIYE YANIP SÖNDU CALISMADI IGN YAZAN KABLOYU LP YE BAĞLAYIN BU SEKILDE DENEDIK ÇALIŞTI .C.TESI YAZMISTIM 2 GÜNDÜR SORUN YOK

ARKADAŞIM BOŞ BOŞ KONUŞMA ELIMIZDEKI MALZEMEYE GÖRE YAPTIKEMİR DEMİRİ KESER MATIĞINI BILMIYORSUN ONDAN KOLAY GELIYOR BEN BILMIYORMUYUM BALASTA GÖRE MALZEME BULMASINI
ELIMDE MZN 100/2000 VAR DEDIK PELSAN BALAST VAR BUNDA FHILIPS S-1 S-2 BALAST KULLANILMASI GEREKIYOR YOK AMA YOK ALINMIYORDA BASINDAKI AMIR YAPACAKSIN DEDIGINDE ÇÖZÜM ÜRETMEK ZORUNDA KALIYORSUN
GELELIM İŞİMİZE AYRICA 4 UCLU BALAST DEGIL BIRI ZATEN BOŞ UST KAPAGI ACTIGINDA BAK YAN YANA IKI UCU OLTUGUN YERDE VAR DIGERI BOŞ SEKLE GORE BAĞLANTI YAPILDIGINDA ÇALIŞIYOR

28 ADET 30 MT DIREKTE LAMBALARIMIZ VAR BALAST VE ATESLEYICILER DIREKTE MEAQFE KISA

Terbiyenizi takının boş konuştuğum falan yok. Yaşadığım tecrübeyi aktarıyorum. Senin işi nasıl yaptığında beni hiç ilgilendirmiyor!
28 yıldır bu mesleğin içindeyim çevremde balastı ayrı, ignatörü ayrı kullanıp farklı varyasyonlar üretmeye çalışan ve abi bu ampul neden yandı ateşleyici bozuldu yardım et diyenlerle çok uğraştım ben. İllada elimdekini kullanacağım dersen sonuçlarına katlanırsın bu kadar basit.

Son düzenleme:
28 ADET 30 MT DIREKTE LAMBALARIMIZ VAR BALAST VE ATESLEYICILER DIREKTE MEAQFE KISA
Forumda büyük harfle mesaj yazmak yasak, emirlere uyduğun gibi kurallara da uy! Sataşmak yerine farklı kelimelerle anlatabilirdin veya ilk mesajında belirtirdin amirinin emrini!

Phılıps,kendi malı dışında olan balast ve ateşleyilerin,ampullerinde kullanılmasının uygun olmayacağını
söyler.

Phılıps,kendi malı dışında olan balast ve ateşleyilerin,ampullerinde kullanılmasının uygun olmayacağını
söyler.

Abi benim burda asıl anlatmak istediğim ve farklı varyasyonlar deneniyordan kastım. Metal halide yerine sodyum buharlı ampul balast kullanımı ve çeşitli ignatörlerin denenmesi durumuydu. Yani çevremde deneme yamulma yöntemi yapıp sonra yardım isteyen çok oldu. Yani doğru ürün ama farklı markaların birleşimi işin daha ince detayı kaldı ki siz bunun bile sakıncalı olacağını söylüyorsunuz. Haklısınız.

hala yaptığımız bağlantı çalışıyor bir kaç kere oda yolda 1 kere lamba kesti oda normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…