1000Watt PSU Yorum!

mancown17

Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba arkadaşlar. Sizlerden bir konu hakkında yardım istiyorum. Şuan her insanın hayali olabilecek bir sistem üzerinde çalışıyorum. DEVRİ DAİM makinesi ve kesintisiz enerji üretimi. Ama her yerde sıkıntı olduğu gibi bendede bir sorun var. MADDİYAT :( (Profesyonel tasarım için en az 3000 TL + sistemi tanıtacak koruyacak kollayacak ekip ekipman ). Bu sorunu giderecek bir proje geliştirdim. Şu an elektriksel/elektroniksel devreyi yapacağım ama ne derece gelir sağlayabilir fikirlerinizi almak isterim. Sistem 0 ila 220volt arasında istenilen değerde gerilim ayarı yapılabilecek ve yükün istediği akım değerini otomatik olarak ayarlayan, çıkışta hem alternatif akım hem de doğru akım verebilecek bir devre tasarımı düşünüyorum. Sistemin boşlukta kapladığı alan 750mililitre ortalama 0.75Litre Ar-Ge çalışması yapılırsa aynı sistem 500mililitreye kadar düşebilir. Üstelik şu an maksimum 1000watt güç verebilmektedir.
Böyle bir güç kaynağı projesi var mıdır? Varsa aynı fikir ile pişti olmayalım. Yoksa ve ben sistemi kurarsam ne derece ses getirir? Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
128,822
Mesajlar
920,771
Kullanıcılar
450,910
Son üye
Beyazıt_34

Yeni konular

Geri
Üst