Ben tek mille sorun yaşamadım ama tabi ustaları dinlemek lazım. Benim yaşamamam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez.
köprüyü sağlı sollu aksi yönlere it bak bakalım ne kadar gidip geliyor.
Ben tek mille sorun yaşamadım ama tabi ustaları dinlemek lazım. Benim yaşamamam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez.
Bahsettiğiniz testi yaptım, kayda değer bir esneme yok. Kesimlerde de bir sorun yaşamadım bugüne kadar.köprüyü sağlı sollu aksi yönlere it bak bakalım ne kadar gidip geliyor.
3 eksen karttan Y ekseni çkışını alıp 2 tane drivere paralel girersen de tek eksende 2 motor çalışabilir gibi geliyorAynı eksende 2 motor kullanmak için ya 4 eksen kart ve 2 sürücü kullanmak gerekir yada 4.5 nm 2 motor kullanıyorsan 3 eksen kart ve 12 nm lık tek sürücüyle 2 motor sürebilirsin.
Öylede olabilir tabi3 eksen karttan Y ekseni çkışını alıp 2 tane drivere paralel girersen de tek eksende 2 motor çalışabilir gibi geliyor
Onu yapmak mesele degil kayışlar standart senin mesafeye uygun kayışı iyi gerdire bilmen gerekir aslında bu daha iyi bence diger yöntemde motorlardan biri takılsa sistem kasılır step motorlara çok fazla güvenilmez benceOnun olacağından eminsek en mantıklı yol o gibime geliyor. Çünkü tek sürücü ile iki motora hiç denk gelmedim. Bir de aklıma şöyle bi sistem geldi, yine 4,5 nm bi motor tek başına da triger ile şu işi yapabilir diye düşünüyorum ne dersiniz ?Ekli dosyayı görüntüle 21369