Bayanesra
Üye
Peki 15 cm de taşiyabilirmiBu kablo 5 mt mesafede 12kw gucu tasimaz yanar 10 luk kablo cekin
Peki 15 cm de taşiyabilirmiBu kablo 5 mt mesafede 12kw gucu tasimaz yanar 10 luk kablo cekin
Kisa mesafede tasimasi mumkun olabilir eger krom nikel kablo kullanirsaniz tasir ama mt baya pahali yanmaz kablodur 400 dereceye kadar dayaniklidir kisa mesafede cok para tutmaz ancak oda uzun mesafede tasimazPeki 15 cm de taşiyabilirmi
Kisa mesafede tasimasi mumkun olabilir eger krom nikel kablo kullanirsaniz tasir ama mt baya pahali yanmaz kablodur 400 dereceye kadar dayaniklidir kisa mesafede cok para tutmaz ancak oda uzun mesafede tasimaz
Orjinal krom kablodan bahsediyorum 15 cm mesafe diyo hanimefendi bu kablo yapisi nikelkrom oldugu icin 15 cm mesafede tasiyabilirŞakamı bu
Tesuf ederim dalga gecmeseydiniz iyiydi :/Of of memleketim, memleketim.... Neresinden tutsam, nesini anlatsam. Esra Hanım samimi gayretinizi ve çözüm arayışınızı takdir ediyorum. Lakin lütfen akıllı bir elektrikçiye ile etüd ettirin konuyu.
Şunu hayal edin, ben kendi kendimi uğraşıp Brad Pit'e dönüştüreceğim desem, sizin yapmaya çalıştığınız şeyin yanında akılcı kalır.
Evinizin, varsa çocuklarınızın ve hatta cihazlarınızın sağlığını düşünün, bu işin şakaya gelir durumu yok.
Yer paylaşmak sıkıntı olurmu bilmem ama, yerinde detaylı inceleyip yol gösterebilecek forum üyeleri çıkacaktır.
Sizede tesuf ederim :/ bilgi edinmeye calisiyorum benBence,zekice bir cevap.Zira,hanımefendi !
10 gündür evde makaraları ! karıştırdı gibi.
12 kw yuku 6 mmlik kablonunkaldiramiyacagini soylemislerdi 10mm lik kablo uygundur demisti arkadaslar , diyelimki 6 lik kablo 10 luk kablo ile degistirildi evin tesisati 6 lik ama biz elektrik direginden eve gelen kabloyu degistirdik 6likti 10 luk oldu .Simdi bu evin tesisatindaki kablo damda elektrik direginden gelenkabloyla birlesiyor ya , (buraya dikkat)BU evin tesisatindaki ALTILIK KABLOYA direkten gelen10 luk la birlestigi yerden 15 cm ileriden bi 10 mm lik kablodaha ek yaptik bu ek yapilan 10 mm lik kabloya 8 kw yuk binicek yani 6 mm lik kablo 15 cmmesafedeki 10 luk kabloya 8 kw yuk tasiyacak , ayriyetten bu 6 mm lik kablodevam ediyor ve evin tesisatine gidecek 4 kw da oraya tasiyor toplamda 12kw tasiyor ama bunun 8 ini 15 cm mesafeye veriyor orada 10 luk kablo var o bu yuku tasiya biliyor yani kablonun 15 cm lik kismina 12 kw yuk biniyor , nasil olur tasiyabilirmi yanabilirmi ? Ya kusurabakmayin bukadar aciklayabildim yani 15 dakikadir bu yaziyi toparlamaya calisiyorumfotoyu acabilirseniz daha iyi anliyabiliceginizi dusunuyorum , umarim aciklayabilmisimdir anlamadiginiz bi nokta olursa sorun bana , şimdiden tessekür ederim ^-^Orjinal krom kablodan bahsediyorum 15 cm mesafe diyo hanimefendi bu kablo yapisi nikelkrom oldugu icin 15 cm mesafede tasiyabilir
Estağfurullah, öyle bir kastım tabiki yok, olamazda. Yanlış anlaşılmışım. Hergün yaşadığımız benzer durumlara dikkat çekmek istedim.Tesuf ederim dalga gecmeseydiniz iyiydi :/
12 kw yuku 6 mmlik kablonunkaldiramiyacagini soylemislerdi 10mm lik kablo uygundur demisti arkadaslar , diyelimki 6 lik kablo 10 luk kablo ile degistirildi evin tesisati 6 lik ama biz elektrik direginden eve gelen kabloyu degistirdik 6likti 10 luk oldu .Simdi bu evin tesisatindaki kablo damda elektrik direginden gelenkabloyla birlesiyor ya , (buraya dikkat)BU evin tesisatindaki ALTILIK KABLOYA direkten gelen10 luk la birlestigi yerden 15 cm ileriden bi 10 mm lik kablodaha ek yaptik bu ek yapilan 10 mm lik kabloya 8 kw yuk binicek yani 6 mm lik kablo 15 cmmesafedeki 10 luk kabloya 8 kw yuk tasiyacak , ayriyetten bu 6 mm lik kablodevam ediyor ve evin tesisatine gidecek 4 kw da oraya tasiyor toplamda 12kw tasiyor ama bunun 8 ini 15 cm mesafeye veriyor orada 10 luk kablo var o bu yuku tasiya biliyor yani kablonun 15 cm lik kismina 12 kw yuk biniyor , nasil olur tasiyabilirmi yanabilirmi ? Ya kusurabakmayin bukadar aciklayabildim yani 15 dakikadir bu yaziyi toparlamaya calisiyorumfotoyu acabilirseniz daha iyi anliyabiliceginizi dusunuyorum , umarim aciklayabilmisimdir anlamadiginiz bi nokta olursa sorun bana , şimdiden tessekür ederim ^-^