12 v dc deutz motor (araba motoru) elektrik sistemi

motor marş alırken dişli bir sistem var o da marş sırasında döndüğünden dolayı bu kadar voltaj düşüşü yaşıyorum.
O zaman yüksek amperli bir akü kullanmalısınız . Gerisi pansuman çözüm olur , hatta olmaz bile bence .

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu ünitenin boştaki akımı 120mA, bağladığınız kondansatör bu akımı, marş süresinde destekleyemiyor.

Boşta çalıştırmak için Lityum pil veya başka çözünler bulunabilir, ancak TTC32 nin PWM veya diğer çıkışlarından akım çekiliyor ise onu da ayrıca değerlendirmek gerekir.
Bunun için detaylı anlatım , şema vs gereklidir.

Gerilim nerede düşüyor? Muhtemelen marş kablonuz yeterince kalın kesitli değil.

Mars motorunu ve rolesini aku ile, elektronik karti da harici 12v ile besleyin. Bu sartlarda sorun cikmiyorsa cozum de belli olmus olur. Linkini verdigim step - up regulatoru kullanirsiniz.
aynen öyle yapıcam 12 volt 6 amh bir akü daha alıcam marş sırasında diğer akü ile şarjını kesip direk işlemciyi besleyecek marş bitince tekrar bu 6 amperlik akü şarj olucak bir akü ve bir araba rölesi ile çözüm olucak. teşekkür ediyorum .

Önce marş kablosunu kontrol etmenizi öneririm. Zayıf olduğunu düşünüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
129,708
Kullanıcılar
452,412
Son üye
Muhammed Hakan Yüzgeç

Yeni konular

Geri