Abim boylemi kurulmasi lazim..Yani burda gorukuyor dis unite yukarida oldugunda kalin boruda halqa yapilmis
Resm yok gitdiyimde cekib yollarim
Oldu abim ..S konusunu cok iyi anlatdinizEvet kardesim aynen resimdeki gibi montaj yapilmalidir.
R11 olmadigi icin dogru. Kisa boru temizleme oldugu icin aseton iyi olur . Tavziun yada tiner bakir borulardaki kaynak noktalarini inceltir ve kacaga neden olur. Yag kapani sart zaten senin soyleigi gibi bencede sistem de yag var. Ayni sekilde salon tipi karlanma yapiyirdu sadecw azotla baya yag cikardim. Kompresoredw yagini degistirdim bir sikinti olmadi. Azotda yeterli gelwbilirYilmaz dostum,
Soyledigin gibi kalin borudanda azot verilebilir azot yuksek basincli ve debili oldugu icin cok farkedecegini sanmiyorum. Biz cok daha kalin borulari temizliyoruz sorun yok.
Evet inceltici sivi kullanilabilir. Aseton hic dusunmemistim eskiden r11 kullaniyorduk artik bulunmuyor. Bir kere kuru temizlemecide kullanilan karbon tetra klorur kullanmistik. Tehlikeli gazlar. Elbette emniyeti elden birakmamak lazim.
S konusu soyle dusunun onunuzde bir yükseklik var mesela 2 metre bu yukseklige direk cikmak mi kolaydir yoksa bu iki metrelik yukseklige arada 1 metreye basamak koyup basamaga basarak iki kademede cikmak mi kolay olur. Bu yag kapanida ayni mantik.
hayir abim inventor deyilBu cihaz 410 lu inverter degil degil mi?