çok teşekkürler attığım resimdeki malzemelere sadece direnç mi lazım? daha parça almam gerekiyorsa alırım. keşke 1-2 saat yanması yeterli olsaydı ama uzun ömürlü olması lazım sistemin ısınmaması lazımAkşam size bir şema çizerim.
Ancak led hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var.
Birde size bir tane daha direnç lazım olacak.
Led ısınır ama plastiği eriyecek kadar ısınmaması lazım. Önce devreyi kurup deneyin. Led ısınıyor ise bir parça alüminyum soğutucu edinip onun üzerine tutturmanız daha iyi olacaktır.
LM317'yi kullanmak için ayar direnci gerekiyor. Bu dirence göre çıkışında verdiği voltaj değişiyor. AMS1117-3V3 ise çıkışında sabit 3.3V veriyor. Herhangi bir ayar direncine gerek kalmıyor. Daha az parça montajlanacağı için bunu öneriyorum. Yoksa ikisiyle de aynı iş yapılabilir.değerli yorumlarınız için teşekkürler. 3w power led dedim bunu verdiler bende detaylı bilgisini bilmiyorum.
fotoğrafını attığım malzemelere ek ams1117 3v3 mü almalıyım? LM317 o görevi görmüyor mu? AMS1117 daha mı kalitelisi. basit sorular soruyor olabilirim kusura bakmayın elektronikle uzaktan yakından alakam yok elektrikcilere götürüyorum biz anlamayız diyorlar elektronikcilere götürüyorum teknik bilgi bilmiyoruz sadece malzeme satıyoruz diyorlar o yüzden iş başa düştü kız kardeşimin ödevi olduğu için uğraşıyorum
çok teşekkürler attığım resimdeki malzemelere sadece direnç mi lazım? daha parça almam gerekiyorsa alırım. keşke 1-2 saat yanması yeterli olsaydı ama uzun ömürlü olması lazım sistemin ısınmaması lazım
tamamdır teşekkürler. led için direnç almama gerek var mı?LM317'yi kullanmak için ayar direnci gerekiyor. Bu dirence göre çıkışında verdiği voltaj değişiyor. AMS1117-3V3 ise çıkışında sabit 3.3V veriyor. Herhangi bir ayar direncine gerek kalmıyor. Daha az parça montajlanacağı için bunu öneriyorum. Yoksa ikisiyle de aynı iş yapılabilir.
serkan bey merhabalar iyi günler dilerim. boş vaktinizde sizden bağlantılar için şema çizmenizi rica edebilir miyimAkşam size bir şema çizerim.
Ancak led hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var.
Birde size bir tane daha direnç lazım olacak.
Led ısınır ama plastiği eriyecek kadar ısınmaması lazım. Önce devreyi kurup deneyin. Led ısınıyor ise bir parça alüminyum soğutucu edinip onun üzerine tutturmanız daha iyi olacaktır.
3w power ledi uzun ömürlü hem pile zarar gelmeden hem lede zarar gelmeden sarjlı çalıştırabilmek.tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?proje ödevi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?