18650 pilleri c değerine göre kullanım alanlarını sıralarsak nasıl bir liste olur ?

yaman..k

Üye
Örneğin elimde 6c pil 18650 pil var diyelim bunu hangi alanda kullanabilirim ? kullanım alanları için bir liste var mı ?

Böyle bir liste olacağını sanmıyorum siz nerede kullanmak istiyorsanız yardımcı olmaya çalışalım

Örneğin elimde 6c pil 18650 pil var diyelim bunu hangi alanda kullanabilirim ? kullanım alanları için bir liste var mı ?
güzel insan, elinde pil var, projeni söyle olurunu, olmazını ustalarımız söyler sen merak etme. 6c 40 ampere kadar mı dayanabiliyor? ben kesin bilmiyorum. yani güçlü bir pil. soft start özelliği olan bir çok sistem motorunda kullanabilirsiniz. c değeri artıkça motor amper değeri de yükselecektir. bu düşük amper değer motoru çalıştırmam demez. (amper değer diyorum kafan takılmasın kalkış ve yükte çektiği amperden bahsediyorum) yani en basiti rs775 kalkışta 13 amper çekti gözlüklerim bile gördü ama soft start verdiğimde 1,5-2 amperle başladı 1,3 amperde sabit kaldı. tabii ki yüksüz olarak. powerbank yapabilirsin, akü takviye bankası olmaz, belki olur diyeceğim ama bence yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…