Konu Sah canoon28 Üye Katılım 18 Haz 2020 Mesajlar 92 Puanları 1 9 Eyl 2020 #11 serkan_48' Alıntı: Elimdeki ampli ye ait etiket resmi aşağıdadır. Resimdeki 4+1 ampli 230 voltta 200 ma akim cektigi yazılmış. 230x0.2= 46 watt guc yapar. Bu bilgiyi baz alabilirsiniz. Ürünlerde ufak oynamalar olsada bu değer yakınlarında guc çeker. Ekli dosyayı görüntüle 67321 Genişletmek için tıkla ... @ serkan_48 aradığım bilgi buydu teşekkürler. acemi1111' Alıntı: O giriş voltajı. Ya 12 v ya da 5 v ikisinden biri. 12 v ise direk bağlasın 5 volt ise sabit voltaj regülatöru kullanırsın. Genişletmek için tıkla ... o nu bende biliyorum dostum bana çekilen gücün değeri lazımdı onu da arkadaşımız yazmış sağolsun. benim satın alacağım ampli lerde ne amper nede güç yazıyor o yüzden sordum bilgilerinize. Moderatör tarafında düzenlendi: 9 Eyl 2020
serkan_48' Alıntı: Elimdeki ampli ye ait etiket resmi aşağıdadır. Resimdeki 4+1 ampli 230 voltta 200 ma akim cektigi yazılmış. 230x0.2= 46 watt guc yapar. Bu bilgiyi baz alabilirsiniz. Ürünlerde ufak oynamalar olsada bu değer yakınlarında guc çeker. Ekli dosyayı görüntüle 67321 Genişletmek için tıkla ... @ serkan_48 aradığım bilgi buydu teşekkürler. acemi1111' Alıntı: O giriş voltajı. Ya 12 v ya da 5 v ikisinden biri. 12 v ise direk bağlasın 5 volt ise sabit voltaj regülatöru kullanırsın. Genişletmek için tıkla ... o nu bende biliyorum dostum bana çekilen gücün değeri lazımdı onu da arkadaşımız yazmış sağolsun. benim satın alacağım ampli lerde ne amper nede güç yazıyor o yüzden sordum bilgilerinize.