ertugrul1218
Üye
Ayrı dalgıç pompa kullanacaksan diğerini kopyala.depolar birleşmeyecek. birini bahçe sulamada diğerini hidrofor bağlayıp eve vermek istiyorum.
Yanyana aynı seviyede depolardan konularak kapasite artırılacaksa depolar alttan birbirine bağlanarak sadece birinde şamandıra sistemi konulur.
Sorudaki ikinci depo olayı tam anlaşılmıyor. Aynı kaynaktan hiç bir ilave yapılmadan yukarıda yazılan gibi her iki depo birleştirilebilir. Aksi halde evi besleyecek depo için de aynı sistemi ikinci depoya da kurmanız gerekiyor.
o zaman 2 depo, 2 dalgıç demek. yapılacak şey hazır çalışanı kopyalamak olacaktır. kolay gelsin.cevabınız için teşekkürler.
şu an ki depomun yanına ayrı ve ilk depodan bağımsız bir depo daha koymak istiyorum. 2 depo da birbirinden bağımsız çalışacak. ama suları azaldığında dalgıçtan su çekip dolduğunda kesecek. ikinci depoya hidrofor vs bağlamayı düşünmüyorum o bahçe sulamasında kullanılacak. 1.depoda zaten sistem tesisat hazır binaya bağlı. kapasite arttırımı yapıcam ama su depolarını ayırmayı düşünüyorum. sadece su dolum ve dolduğunda durma olayını kontrol etmeye çalışıyorum. inşallah anlatabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?