adige38 Üye Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 58 Puanları 1 Yaş 28 2 Kas 2012 #91 abi kusura bakma ama bişe anlamadımm sorun tam olarak ney fotoraf çekmeden anlatırmısın yoksa ben bu panodan bişe anlamadım...
abi kusura bakma ama bişe anlamadımm sorun tam olarak ney fotoraf çekmeden anlatırmısın yoksa ben bu panodan bişe anlamadım...
lazmania61 Üye Katılım 10 Ağu 2011 Mesajlar 4 Puanları 1 2 Kas 2012 #92 sigortaların haline bakılırsa kondansatorleri kontrol etmenı tavsıye ederım..
Ertek68 Profesyonel Üye Katılım 16 Ağu 2007 Mesajlar 1,735 Puanları 281 Yaş 52 2 Kas 2012 #93 Konunun açılış tarihine bakarsanız arızayı bulursunuz.... Yönetim bu tür konuları neden kilitlemiyor....? lazmania61' Alıntı: sigortaların haline bakılırsa kondansatorleri kontrol etmenı tavsıye ederım.. Genişletmek için tıkla ... adige38' Alıntı: abi kusura bakma ama bişe anlamadımm sorun tam olarak ney fotoraf çekmeden anlatırmısın yoksa ben bu panodan bişe anlamadım... Genişletmek için tıkla ...
Konunun açılış tarihine bakarsanız arızayı bulursunuz.... Yönetim bu tür konuları neden kilitlemiyor....? lazmania61' Alıntı: sigortaların haline bakılırsa kondansatorleri kontrol etmenı tavsıye ederım.. Genişletmek için tıkla ... adige38' Alıntı: abi kusura bakma ama bişe anlamadımm sorun tam olarak ney fotoraf çekmeden anlatırmısın yoksa ben bu panodan bişe anlamadım... Genişletmek için tıkla ...
es_fb Üye Katılım 24 Ocak 2009 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 38 1 Haz 2013 #94 altıncı his ile arıza bulma yöntemi güzelmiş
nacak_68 Profesyonel Üye Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 729 Puanları 256 2 Haz 2013 #95 Ertek68' Alıntı: Konunun açılış tarihine bakarsanız arızayı bulursunuz.... Yönetim bu tür konuları neden kilitlemiyor....? Genişletmek için tıkla ... SANA FAZLASIYLA KATILIYORUM KARDEŞ
Ertek68' Alıntı: Konunun açılış tarihine bakarsanız arızayı bulursunuz.... Yönetim bu tür konuları neden kilitlemiyor....? Genişletmek için tıkla ... SANA FAZLASIYLA KATILIYORUM KARDEŞ
seagate Profesyonel Üye Katılım 27 Şub 2007 Mesajlar 1,784 Puanları 281 Konum IZMIR 3 Haz 2013 #96 Arızayı buldum arkadaşlar ! Arıza bizde ! Adam taşı attı ve gitti.. ) Edit: Kitlemeyin konuyu bakalım kaç kişi katılacak bize ! ahahahaha
Arızayı buldum arkadaşlar ! Arıza bizde ! Adam taşı attı ve gitti.. ) Edit: Kitlemeyin konuyu bakalım kaç kişi katılacak bize ! ahahahaha