iarslan
Üye
Maalesef ters tavan serit led uygulaması var, tavan vantilatörünün çalışması olumsuzluğa yol açar mı ? Hava sirkülasyonu açısından bilemiyorum. Sakıncası yoksa marka tavsiyeniz olabilir mi?hem de nasıl, klima olsa bile tavsiye ederim. benim vantilatör 3 devirli ve çift yönlü. genelde en düşük ve orta devirde kullanıyorum. kışın soba veya kalorifer fark etmez. sıcak hava hep yukarı gider. yön değiştiriyorum yukarıdaki havayı aşağı basıyor. sıcak hava her yere gidiyor sürekli bir sirkülasyon var. tavan vantilatörlerinin bir avantajı da düşük devirli olduğundan rüzgarı asla çarpmaz.
hiç bir sıkıntı çıkarmaz aksine, dediğim gibi hava sirkülasyonu her zaman iyidir. marka tavsiyesi veremem çünkü markasını hatırlamıyorum ve marka takıntım yok on yıl önce bir yapı marketten almıştım. özelliklerine bakınız. benimkisi manuel, sanırım şimdi hepsi uzaktan kumandalı.Maalesef ters tavan serit led uygulaması var, tavan vantilatörünün çalışması olumsuzluğa yol açar mı ? Hava sirkülasyonu açısından bilemiyorum. Sakıncası yoksa marka tavsiyeniz olabilir mi?
Maalesef ters tavan serit led uygulaması var, tavan vantilatörünün çalışması olumsuzluğa yol açar mı ? Hava sirkülasyonu açısından bilemiyorum. Sakıncası yoksa marka tavsiyeniz olabilir mi?
Deneme yaptınız mı?Cuma günü test edebileceğim, konuya yorum yapacağım hocam.
Deneme yaptınız mı?