2 TV' yi aynı anda kullanamıyorum

acme_t

Üye
Katılım
21 Haz 2014
Mesajlar
63
Puanları
1
32 daire tek blok lojmanda oturuyorum merkezi anten apartmanda var her odada koridorda mutfakta balkonda duvarda anten bağlantısı var. Salonda kendinden uydulu tv sorunsuz çalışıyor. Çocugun odasına tv koyalım dedik her iki tv yi açınca yayın sıkıntı oluyor birin hiç yayın gelmiyor bazen gidiyor/geliyor. öbüründe bazı kanallar göstermiyor seyrederken kesiliyor. Nedendir bigisi olan varmı acaba?
 
Merkezden dairelere tek kablo (yöneticiye danış bilgisi varsa) iniyordur, her duvarda priz olsa da maalesef dilediğin sayıda cihaz takamazsın, cihazlar birbirini etkiler sağlıklı izlemek için birinin kapalı olma şartı var.
 
aynen öyle by lent ustanın dediği gibi bazı sitelerde iki yere verelebiliyor onu yönetici ile görüş.Udu sinyalleri v/h olarak gelir ikisi de v veya h ise sorun olmaz .Kısacası santraldan her receiver için kablo inmesi gerekli şu andaki teknolji de.Yerel anten bağlı değilse farklı yayınlar izleme konforu olmaz.
 
Tesekkürler. Daire girişine sigorta kutuların oraya 8 li splitter koymuşlar aynen dediginiz gibi anlaşılan. Bu sewdadan vaz geçeriz bizde olur biter
 

Forum istatistikleri

Konular
129,313
Mesajlar
925,226
Kullanıcılar
451,761
Son üye
trapcx

Yeni konular

Geri
Üst