Bu hususta şarjlı matkap aldım bataryası öldü , şimdi ne yapacağım , adaptör bağlayarak çalıştırmazmıyım diye bağrınan arkadaşlara verilen cevap size de verilecek cevabın aynısıPekı bataryayı şarj ederken, araba parkta mı olacak.
Hayır değilse, bataryayı şarj etmenin anlamı ne.Bırak anlık üretilen Elektrik ile gitsin.
Hem benzini yüzde 25 effektiviteyle kullanabiliyoruz içten yanmalı motorlarda.
Yüzde yüz olduğunu düşünürsek, hiç bir kayıp olmamalı tabii.
Merakla bekliyoruz.
Pekı bataryayı şarj ederken, araba parkta mı olacak.
Hayır değilse, bataryayı şarj etmenin anlamı ne.
Onun sorunu size göre Fetö cüdür veya başka bir hain çünkü eleştriyi kabul edemiyorsunuz? Arkadaşımız aklına birşey takılmış ve daha önce şarjlı matkaplarla ilgili yaşadığımız bir sorunu belirtmiş! Elektrik li arabaların verim konusunda içten yanmalı motorlar kadar verimli olabileceğini sanmıyorum. 20 tl.lik yakıtla 1100 km gidecekmiş ya o 20 Tl.olmaz hiçbir zaman arabaya özel bir fiş yaparlar evlerde şarj etmeyi yasaklarlar özel istasyon kurup 20 tl dolacak şarj ı 50 tl ye vatandaş a satarlar sizde bizde görürüz.Arabayı park etmenize gerek yok yakıt jeneratörü ile şarj halindeyken de yola devam edebilir. Bu yöntem ile üretilen elektriği direk motorlara vermek mümkün olmasına rağmen çok verimli değildir. Hem yeterli hızı elde edemezsiniz hem de her zaman özellikle şehir içi trafikte ürettiği kadarını harcayamayabilirsiniz.
Sizin sorununuz nedir açık konuşun teknoloji düşmanı mısınız?
Onun sorunu size göre Fetö cüdür veya başka bir hain çünkü eleştriyi kabul edemiyorsunuz? Arkadaşımız aklına birşey takılmış ve daha önce şarjlı matkaplarla ilgili yaşadığımız bir sorunu belirtmiş!
Şurası benim kafama yatmadı... 20 lt yakıt ile 1000 kM.... Eğer bu mümkünse aküye falan gerek yok direk takalım o sistemi (Jeneratör + Elektrik Motoru) devam edelim...
Bence bu hesapta bir hata var...!!!
Elektrik li arabaların verim konusunda içten yanmalı motorlar kadar verimli olabileceğini sanmıyorum. 20 tl.lik yakıtla 1100 km gidecekmiş ya o 20 Tl.olmaz hiçbir zaman arabaya özel bir fiş yaparlar evlerde şarj etmeyi yasaklarlar özel istasyon kurup 20 tl dolacak şarj ı 50 tl ye vatandaş a satarlar sizde bizde görürüz.
Bundan ben korkuyorum bana göre çok tehlike li Allah kaza bela vermesin inşaallahBütün mesele dönüp dolaşıp yakıt jeneratörüne varıyor. Bu yakıt jeneratörü ayhan beyin dediği gibi %80- %90 verime sahipse bu iş tutar. Fakat ne yazıkki ben böyle verime sahip bir motorun arabaya monte edilebileceğini sanmıyorum. Ya çok pahalıya mal olur ya çok ağır olur yada tehlikeli.
En ekonomik seçimi ben zaten kullanıyorum. 13.5 kuruş yakıyor son zamlardan sonra. ybr125 paketcilerin seçimi. 160 kiloyu her yere 120 kilo ağırlığıyla taşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?