21 Ağustos - Bursa İftar Yemeği Etkinliği

herkez sol kanatta :D elektrikçilerin çoğu solak olur tezine bakarsak

Ben sağlakım, kanat fark etmez hatta mevki de. Maçta yönetirim sorun değil, nede olsa bir yandan 6 yıllık futbol hakemiyim. Yeterki kontrolkalemi toplansın. Sanırım İftar Yemeğinden sonra daha sık görüşeceğiz...

halı saha maçı ramazanda yalan gibi oluyor arkadaşlar.BEnım nefes almaya halim kalmıyor bol bol su içinçe :)

mavi2909 iletişim için telefon vs. verebilirmisin çok isememe rağmen son anda iş durumunda değşiklik oldu bir fırsatını bulmaya çalışıcam geç kalırsam diye.

demekki kullanamıyormuşsun kardeş. ;)

üstat emin olabilirsinki tahminim senden bile fazla kullanıyorum askerde bu yüzden ciddi bi incelemeden geçtim sadece yazı konusunda iş kazasından sonra solda sorun oldu ama yide öncelikli birinde oluyo en azından test sonuçları böyle diyo

Eğer herhangi bir aksaklık olmaz ise ben ve 2 yönetici arkadaşımız daha yemeğe katılacağız.

tebrık edıyorum ama ınanın kıskanmıyorda değılım:) ramazan oruçluyuz iftardan sonra olsa gerı donuş problem gunduz olsa oruçlu oruçlu eskışehirden bursaya gıtmek yanlız eskışehirde boyle bışey duzenlesek ulaşim her yone uygun ankara bir saat istanbul her yarım saatte bursa yıne oyle konya izmır aslında merkezı bır yer eskışehır :))

Forum istatistikleri

Konular
129,839
Kullanıcılar
452,676
Son üye
ali danışan

Yeni konular

Geri