vayaz Üye Katılım 22 Eki 2009 Mesajlar 169 Puanları 1 Yaş 38 Konum Bursa 20 Ağu 2010 #51 Yanımızda bir arkadaş getirmenin mahsuru varmı ? Meslek arkadası ve kontrolkalemi üyesi olmadıgı için soruyorum
Yanımızda bir arkadaş getirmenin mahsuru varmı ? Meslek arkadası ve kontrolkalemi üyesi olmadıgı için soruyorum
volcanoos Katılımcı Üye Katılım 20 Ara 2007 Mesajlar 2,532 Puanları 56 20 Ağu 2010 #52 aksilik olmazsa ben ve acilstop adlı yöneticimiz de katılacak, görüşmek üzere...
tossun2008 Koordinatör Yönetici Koordinatör Katılım 28 Haz 2008 Mesajlar 1,885 Puanları 56 Yaş 55 Konum İstanbul 20 Ağu 2010 #53 volcanoos' Alıntı: aksilik olmazsa ben ve acilstop adlı yöneticimiz de katılacak, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Ben sürpriz olsun diye isim vermemiştim ama deşifre olduk desene.
volcanoos' Alıntı: aksilik olmazsa ben ve acilstop adlı yöneticimiz de katılacak, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... Ben sürpriz olsun diye isim vermemiştim ama deşifre olduk desene.
Konu Sah mavi2909 Üye Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 189 Puanları 1 20 Ağu 2010 #54 vayaz' Alıntı: Yanımızda bir arkadaş getirmenin mahsuru varmı ? Meslek arkadası ve kontrolkalemi üyesi olmadıgı için soruyorum Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Sayın Vayaz. Ancak kesin gelecekse bugün itibariyle lütfen cevabınızı tam sayı olarak veriniz. Saygılarımızla. volcanoos' Alıntı: aksilik olmazsa ben ve acilstop adlı yöneticimiz de katılacak, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... İstanbul ve Kocaeli'den katılım olması çok güzel... Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Ağu 2010
vayaz' Alıntı: Yanımızda bir arkadaş getirmenin mahsuru varmı ? Meslek arkadası ve kontrolkalemi üyesi olmadıgı için soruyorum Genişletmek için tıkla ... Sorun yok Sayın Vayaz. Ancak kesin gelecekse bugün itibariyle lütfen cevabınızı tam sayı olarak veriniz. Saygılarımızla. volcanoos' Alıntı: aksilik olmazsa ben ve acilstop adlı yöneticimiz de katılacak, görüşmek üzere... Genişletmek için tıkla ... İstanbul ve Kocaeli'den katılım olması çok güzel...
etuzuner Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 1,179 Puanları 92 20 Ağu 2010 #55 Sn. mavi2909, Bu organizasyon için kıvılcımı verdiğiniz için size çok teşekkür etmemiz lazım. Bu arada kesin olarak gelecek kişi sayısını bize söyleyebilir misiniz?
Sn. mavi2909, Bu organizasyon için kıvılcımı verdiğiniz için size çok teşekkür etmemiz lazım. Bu arada kesin olarak gelecek kişi sayısını bize söyleyebilir misiniz?
Konu Sah mavi2909 Üye Katılım 17 Kas 2008 Mesajlar 189 Puanları 1 20 Ağu 2010 #56 Şu anda kesin olanlarla birlikte nasip olursa 17 kişiyiz arkadaşlar... Sayın Etuzuner, Hasanzincir, Tyildizak, Fikretyalçın81, Hal, İlhan_mkp_ilhan, Mackin, Vayaz, Tossun2008(+1), Volcanoos, Acilstop, Mavi2909(+4).
Şu anda kesin olanlarla birlikte nasip olursa 17 kişiyiz arkadaşlar... Sayın Etuzuner, Hasanzincir, Tyildizak, Fikretyalçın81, Hal, İlhan_mkp_ilhan, Mackin, Vayaz, Tossun2008(+1), Volcanoos, Acilstop, Mavi2909(+4).
Nahit_Bey Üye Katılım 28 Tem 2010 Mesajlar 23 Puanları 1 20 Ağu 2010 #57 Harika olur. Sitede bulunan çok değerli arkadaşların dahada yakından tanışıp kaynaşmaları açısından çok güzel bir etkinlik. Saygılarımla...
Harika olur. Sitede bulunan çok değerli arkadaşların dahada yakından tanışıp kaynaşmaları açısından çok güzel bir etkinlik. Saygılarımla...
vayaz Üye Katılım 22 Eki 2009 Mesajlar 169 Puanları 1 Yaş 38 Konum Bursa 20 Ağu 2010 #58 Ben ve bir arkadasım katılacak yani 2 kişiyiz.
etuzuner Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 18 Mar 2008 Mesajlar 1,179 Puanları 92 20 Ağu 2010 #59 Balibey Han'ın adresi; * Zafer Plaza'dan Heykel'e doğru giden yolun sağ tarafında otobüs durakları yer alıyor. O durakların Heykel'e yakın olan tarafta, genellikle bilinen Timurtaş Paşa'nın mezarı var. Balibey Han o mezarın arka çaprazında yer alıyor.
Balibey Han'ın adresi; * Zafer Plaza'dan Heykel'e doğru giden yolun sağ tarafında otobüs durakları yer alıyor. O durakların Heykel'e yakın olan tarafta, genellikle bilinen Timurtaş Paşa'nın mezarı var. Balibey Han o mezarın arka çaprazında yer alıyor.
hasanzincir Paylaşımcı üye Katılım 17 Haz 2007 Mesajlar 684 Puanları 131 Yaş 46 20 Ağu 2010 #60 Bende resim koyayımda iştahınız iyice kabarsın