24V DC kısa devre koruması

Hangi konuda fikir ayrılığı var ben hala anlayamadım.

Menemen soğanlı mı olacak soğansız mı ? Şahsi görüşüm soğansız menemen olmaz . Ancak makarna sosu olur .
Sekonder bir ucu topraklanacak mı yoksa topraklanmayacak mı ?
Sanırım buradaki asıl sorun izolasyon kelimesinden kaynaklı. Bütün trafolar aslında primer ve sekonder arasında galvanik bir izolasyon sağlıyor bu açıdan bakınca bütün güç trafoları birer izolasyon trafosudur ama bizim kullandığımız izolasyon kelimesi sekonder uçlarının toprakla irtibatlanmadığı ve güvenlik amaçlı kullanılan trafoya verilen isimdir. Yani sekonder ucunu toprakla irtibatlandırırsak bunun ismine artık izolasyon trafosu diyemeyiz çünkü güvenlik özelliği iptal edilmiş olur.​

Sanırım buradaki asıl sorun izolasyon kelimesinden kaynaklı. Bütün trafolar aslında primer ve sekonder arasında galvanik bir izolasyon sağlıyor bu açıdan bakınca bütün güç trafoları birer izolasyon trafosudur ama bizim kullandığımız izolasyon kelimesi sekonder uçlarının toprakla irtibatlanmadığı ve güvenlik amaçlı kullanılan trafoya verilen isimdir. Yani sekonder ucunu toprakla irtibatlandırırsak bunun ismine artık izolasyon trafosu diyemiz çünkü güvenlik özelliği iptal edilmiş olur.​
Senin de ruhun zehirlenmiş . Ruhuna hırçın , kötü ruhlar musallat olmuş . Öleceksinnnn. Al sana hain . Hıyyyaaaaa ( Cüneyt Arkın Uçuşu geliyor bu sekansta ) .

Maşallah seninde tanımadığın kimse yok. Bir beni tanımıyorsun galiba :)
Çok eskiden forumda takılan arkadaşların biraz kalburüstü olanlarıyla bir whatsapp grubu kurmuştuk . Kalburaltı olan bir bendim tabi ki . Çoğu arkadaşın iletişim bilgileri var bende o zamandan kalma . şu 5-6 yıl içinde gelen arkadaşlarla öyle bir çalışmamız olmadı .

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,338
Kullanıcılar
453,629
Son üye
Mahir53

Yeni konular

Geri