Abi bu iş tamam da şimdi başıma büyük bir iş açtım bunun yüzündenpdf sinde verilen şemalardan şaşma.
Deliricem yaw bunu yaptım olmuyor 9v kullanıyorum bir de.Ben sn. devreci'nin önerdiği devreden bu yorumu yapmıştım yanlışlıkla, sizin sorduğunuz ise entegreli imiş, ama ön kuvvetlendirme onda da gerekiyor, sanırım ki sadece ses çıkış katı şeklindedir bu sorudaki devreniz. Ön kuvvetlendirmeye en bariz bir örnek aslında masaüstü PC'lerde kullanılan onboard veya harici ses kartları çıkışında olan kuvvetlendirmedir. Ses kuvvetlendiricili hoparlörlör kullanmadan bu sesi yüksek volümde veya kulaklık dışında hiç dinleyemezsiniz örneğin. Preamfi seçiminde basit olanlarını özellikle linkte seçmeye çalıştım. Kolay gelsin.
http://320volt.com/tag/preamfi-devresi/
https://www.google.com.tr/search?q=...cAhWEJJoKHTFgB0EQsAR6BAgFEAE&biw=1360&bih=643
Abi benim bu lanet ampli yine sıkıntıda. Pre-amp yapayım dedim ses daha az çıkıyor. Benim buna ne yapmam lazım? Bu linkteki ikinci pre-ampliyi yaptım:pdf sinde verilen şemalardan şaşma.
Hocam merhabalar. Yeni bir amplifikatör projesine giriş yaptım. Bu doğrultuda bir adet besleme kartı yaptım. Bir bakabilirseniz sevinirim.Şemaları bir similatör proğramında çiz dene sonra yaptığın devreyle karıştır. Daha öğretici olur.
ltspice ücretsiz similatördür.
Hocam şu an pc de değilim en yakın zamanda göndereyim.Şeması varsa ekle oradan bakalım.
Elbette yapılabilinir nispeten az malzemeli, Sony hurdası m.seti bulabilirsen içinden stk türü illa çıkacaktır.Hocalarım hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. TDA2822M entegreli bir yükselteç yaptım. Şimdi en azından bir şeyler dinleyebiliyorum. Fakat sıkıntı şu ki, beni kesmediSTK465 alacaktım ama şeması çok karışık geldi.
Düzenleme: STK4412 almaya karar verdim. Hem tek beslemeli. Hem de kanal başına(2 kanal) 20W çıkışı var. Bana yeter. Yapılabilir mi?
@by lent hocam siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?