Aslında tam sınırda, modül için min 4V yazmışlar, pil 4.2V tan 3.9 a kadar muhtemelen 1 saat götürür, benim için önemli olan hızlı şarj olması zaten, akıl alır gibi değil ne amaçla 10 saat şarj sistemi yapmışlar gerçekten şaşırıyorum
Bu ürünü zaten direkt olarak kullanmıyorsun.
Cihazın şarj aleti bağlayıp o şekilde kullanıyorsun.
Yani cihazdaki amper ne ise ona dokunmaz aynısını verir.
Bu cihaz sadece voltajı düşürür.
Ayrıca Şunu da belirtmeyin unutmuşum.
Şarj cihazının çıkışına bu cihazı bağlayıp o şekilde kullanmanız gerekiyor.
Bu ürünü zaten direkt olarak kullanmıyorsun.
Cihazın şarj aleti bağlayıp o şekilde kullanıyorsun.
Yani cihazdaki amper ne ise ona dokunmaz aynısını verir.
Bu cihaz sadece voltajı düşürür.
Ayrıca Şunu da belirtmeyin unutmuşum.
Şarj cihazının çıkışına bu cihazı bağlayıp o şekilde kullanmanız gerekiyor.
Hocam min giriş voltajı 4V olarak belirtilmiş, pil 3.9V a düşesiye kadar kullanabilirim diye düşünüyorum, zaten lipolarımı 3.8 e düştüğünde şarj ediyorum, sanırım iş görür, en son ihtimal su soğutmalı direnç sistemi yapacağım
Hocam min giriş voltajı 4V olarak belirtilmiş, pil 3.9V a düşesiye kadar kullanabilirim diye düşünüyorum, zaten lipolarımı 3.8 e düştüğünde şarj ediyorum, sanırım iş görür, en son ihtimal su soğutmalı direnç sistemi yapacağım
1. Bende bir tane lm2596 olacakti yanlış hatırlamıyorsam. Deneme yapayim ise yaramazsa bosa almayin . Yani bakalim 2 a verebilecek mi o voltaj araliklarinda
2. Diyotlar ile biraz voltaji düşürdükten sonra dirence binen ısıyı da belki azaltmak mümkün olabilir.
3. Baska bir yol da olabilir mi diye düşünmekteyim hala.