3 eksen icin plc tavsiyesi

firtinayel

Üye
Katılım
29 Tem 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
46
merhaba
yapilacak olan makinana da g kodlari kullanilarak islem yapilacak.
uc eksen olacak olan bu makina da hagi plc yi tavsiye edersiniz.
selamlar
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
bence plc 1200 kullanırsan halledersin eskiden bunlar için s300 kullanıyorduk .
 
bu işlem için en iyi seçim cnc kontrol üniteleri kullanman. cnc kontrol üniteleri içinde zaten plc var. cnc kontrol ünitesine ek bir plc istiyorsan haberleşme şeklini belirlemelisin . genellikle japon plc ler bu iş için iyidir. Ama bu işi sadece plc ile yapıcam dersen istediğin gelişmiş motion kontrol özellikleri olan plc olması gerekir. Her gelişmiş motion kontrol özellikli plc veya modülü g code işlemez. Size fiyat performans açısından linkteki ürünü incelemenizi tavsiye ederim.
PROGRAMLANABİLİR LOJİK KONTROLLER (PLC)

Kolay gelsin...
 
Merhaba,

deniz77 'ninde belirttiği gibi yapılacak iş PLC içerisinde halledebileceğiniz ve G-kodları çalıştırması gerekiyorsa Delta DVP20PM00M 3-Eksen Motion Kontrol PLC tercih edebilirsiniz.

Bazı işler de vardır ki gereksinimleri CNC kontrolörler ancak karşılar. Burada yapılacak işin çerçevesi önemli.

Burada G-kodlarını ister PLC içerisine sabit olarak atın, isterse yapılacak işe göre bilgisayardan G-kodu olarak yükleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar.
 
3 Eksen için uygun fiyatta cnc kontrol üniteleri mevcutur. Hem işinizi kolaylaştırır ayrıcada size tam kontrol yeteneini sağlar.
 
Ben 3 akslı makinemde Panasonic FP Sigma kullanıyorum bence gayet başarılı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…