3 faz motorda akım ölçme

arkadasim senin elinde bu surucu ile ilgili vede motor ile ilgili dokuman var ise burada bizimle paylaski bizde tahlilleri yapip sana hastalik hakkinda teshis koyalim sanada nesteri alip ameliyat yapmasi kalsin.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
degerli arkadasim herkes bu sitede evet herkesin uzmani oldugu konular farkli ve ayrica size arkadaslar yardimci olmaya calisiyorlar gercekten fakat siz acikca ne yapmak istediginiz konusunda bilgi vermiyorsunuz.korkmayin kimse sizin elinizden o isinizi almaz semayla vede cizimlerle bize ne yapmak istediginiz anlatirsaniz yani kisaca bize karsi acik olur vede arkadaslarin dediklerini dinler vede uygularsaniz sorununuzu kolayca halledersiniz.elinizi uzatip elinizin parmaklarina bakin acaba beside birmi diye elbette herkesten farkli dusunceler cikmasi dogaldir.
 
220v. girişli frekans konvertörüyle kullanırsan,motorun 14 A çeker ve 200hz ye kadar çıkabilir. şayet 3 faz R S T ile motoru yıldız bağlayıp çalıştırırsan motor 18 A akım çeker.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…