3 faz motorda akım ölçme

arkadasim senin elinde bu surucu ile ilgili vede motor ile ilgili dokuman var ise burada bizimle paylaski bizde tahlilleri yapip sana hastalik hakkinda teshis koyalim sanada nesteri alip ameliyat yapmasi kalsin.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu konunu bu kadar zor olduğunu bilmiyordum . Herkes birşey söylüyor ama bir görüş birliği yok. Demekki motor etiketleri üzerinde yazılanlar boşuna yazılıyo bu kadar insan var bu sitede anlayıp cevap yazan çok az.
Ama sonuç olarak ben bir motor için ortalama 18 A çekildiğini varsayıp 3 motor için ana koldan çekilen toplam akım olarak 18x3 = 54 A olarak alıcam. Belki burda görüş birliğine varırız.
degerli arkadasim herkes bu sitede evet herkesin uzmani oldugu konular farkli ve ayrica size arkadaslar yardimci olmaya calisiyorlar gercekten fakat siz acikca ne yapmak istediginiz konusunda bilgi vermiyorsunuz.korkmayin kimse sizin elinizden o isinizi almaz semayla vede cizimlerle bize ne yapmak istediginiz anlatirsaniz yani kisaca bize karsi acik olur vede arkadaslarin dediklerini dinler vede uygularsaniz sorununuzu kolayca halledersiniz.elinizi uzatip elinizin parmaklarina bakin acaba beside birmi diye elbette herkesten farkli dusunceler cikmasi dogaldir.
 
220v. girişli frekans konvertörüyle kullanırsan,motorun 14 A çeker ve 200hz ye kadar çıkabilir. şayet 3 faz R S T ile motoru yıldız bağlayıp çalıştırırsan motor 18 A akım çeker.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,900
Mesajlar
921,482
Kullanıcılar
451,048
Son üye
Yates

Yeni konular

Geri
Üst