3 fazlı elektronik sayaç bağlantı hatası ?

Cevaplarınız için teşekkürler. Havuz şu an boş , motoru ancak Haziran 'da su doldurunca kontrol ettirebilirim. Zaten elektrikçiyle de öyle anlaştık.

Bu arada sürekli atan kaçak akım rölesi vardı , o da bu elektrikçi tarafından çözüldü. Bir öncekilerin taktığı 30mA 'lık yerine 300 mA 'lık Legrand taktı , en azından o dertten kurtuldum.

Kendinize iyi bakın , teşekkürler.

Cevaplarınız için teşekkürler. Havuz şu an boş , motoru ancak Haziran 'da su doldurunca kontrol ettirebilirim. Zaten elektrikçiyle de öyle anlaştık.

Bu arada sürekli atan kaçak akım rölesi vardı , o da bu elektrikçi tarafından çözüldü. Bir öncekilerin taktığı 30mA 'lık yerine 300 mA 'lık Legrand taktı , en azından o dertten kurtuldum.

Kendinize iyi bakın , teşekkürler.

merhaba ,

300mA kaçak akım rölesi de olsun .
30mA kaçak akım rölesini yerine geri takın ( arızayı bulmaya çalışın )
diğer çeşit uyğun 30mA kaçak akım rölesi takın ?

300mA kaçak akım rölesi yoksa kalsın ( uyğun yere takılması gereklidir . sayaç panosuna )
30mA kaçak akım rölesini tekrar takın . ( uyğun yere takılması gereklidir . daire içi siğorta kutusuna )

30mA kaçak akım rölesini yerine geri takın ( arızayı bulmaya çalışın )
diğer çeşit uyğun 30mA kaçak akım rölesi takın ?

hayatınızı 30mA kaçak akım rölesi korur
tesiatınızı 300mA kaçak akım rölesi korur

kolay gelsin , sağlıcakla , kalın .

Son düzenleme:
Bence de sorun çözülmemiş üstü kapatılmış 30 miliamperlik roleyi geri taktırdınız

Eksik sıfır ( 0) klavyeniz yazmamis bende telefondan yazınca otomatik saçma sapan kelimeler yazıyor

Bence de sorun çözülmemiş üstü kapatılmış 300 miliamperlik roleyi geri taktırdınız

Son düzenleme:
TÜRKİYEDE SATILAN ELEKTRİK SAYAÇLARI TÜRLERİNE GÖRE STANDART BAĞLANTI GİRİŞLERİNE SAHİPTİR EN AZINDAN 20 YILDIR BÖYLE BİLİYORUM BEN sizin saatiniz düz sanayi tipi faz girer-faz çıkar.. faz girer-faz çıkar.. faz girer-faz çıkar.. nötr girer notr çıkar şeklindedir . burda tüketim aşırı artmışsa 1 farkına varmıyorsunuz tesisiniz fazla tüketim yapıyor 2 Elektrik dağıtım şirketi başka aboneden söktüğü saati sözde kontrol edip size bağladığı sayaç arızalı. değiştirilmesini talep edin yazılı olarak . yapılmassa EPDK YA ŞİKAYET EDİN SİTESİNDE VAR seve seve yapmak zorundalar . dava açmak hakkınız ama çok uzun sürer sadece kazanırsanız gelecek faturalarınızdan düşer

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,798
Kullanıcılar
452,591
Son üye
Ercan Akkaya

Yeni konular

Geri