3 Fazlı Motor 2 Faza Kalınca Neden YÜKSEK AKIM Çeker_?

sorankişi elektrikkonusuna haizmi eğer değilse şunu diye bilirsin bir yük yukarı çekilecek üç tane halatımız aynı yüke bağlı üç kişi çekiyor biri halatı bıraktı diğer ikisi zorlanmaz mı?

Bu arkadaş isim belirmemiş üstüme alındım .motorun yanma sebepleri malum sayın üstatlar gerekli acıklamalrı su götürmez şekilde acıklamışlar.iki faza kalan motorda iki faza maruz kalan sargılar zarar görür bobinajcıyım şuanda bu mesleyi yapmasamda alakalyım alakam olmasa formda yorum yapmazdım .Yanan motorları bobinajcıya havale ediyoyrsunuz asikrom motorlarda masleyime ayiz bir bobinaj cıyım tek faza ayti sagılşar neden yanar diye bir sorusordum aslında ayrı bir kono olması gerekirdi ata bende.

Son düzenleme:
senin dediğin muhabbet olmaz neden olmaz fazın biri kökten giderse yani 0 volt olursa bu sefer güç formülünde 5000=0 gibi saçma birşey çıkıyor valla ben bu konuyu iyi bir hocama sordum onlar bile açıklayamadı bu konuyu zannedersem bilen yok
yukarıda hayali motor demişsiniz ters yönde hareket ediyor diye bunlar manyetik alanmıdır yani iki faz birisi sağa birisi sola döndüğü içinmi sizce bunlar oluyor
birde bu konuyu üçgen şeklinnde çizip bobine diren değerleri vererek anlatabilirmisiniz kağıt üzerinden?

kardeşim güç neden azalsın gerilim değeri düşüyorda her fazda düşmüyorki

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…