3 Katlı Asansör Kumanda Devresi (Kontaktör ve Röle ile)

Kumanda bağlantısının açık şeması yani hangi kablo hangi rölenin ayağına giriyor yada hangi kablo kontaktörden butondan nereye gidiyor bu
genç adam, sen nerde okuyorsun? bak bu forumda en elektrik cahili ben bile o pdf dosyasına bakarak bağlantı yapabilirim. senin yerine ben mi lehim yapayım, (no) (nc) ne demek alt yazı mı geçelim? röleyi bile okumayı bilmiyorsan biz ne yapalım? otur biraz ders kitaplarını oku.

genç adam, sen nerde okuyorsun? bak bu forumda en elektrik cahili ben bile o pdf dosyasına bakarak bağlantı yapabilirim. senin yerine ben mi lehim yapayım, (no) (nc) ne demek alt yazı mı geçelim? röleyi bile okumayı bilmiyorsan biz ne yapalım? otur biraz ders kitaplarını oku.
Cihân-ârâ cihân îçindedir ârâyı bilmezler,
O mâhîler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler.

Cihân-ârâ cihân îçindedir ârâyı bilmezler,
O mâhîler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler.
yazmayayım diyorum, benim bilmediğim konular diyorum. az buçuk okur yazarım. ki her zaman mühendis arkadaşlar, ustalara derim ben okuyana kadar akşam olur, sen hem okur hem de üzerine yazarsın diye. teknik lise öğrencisinin bile okuyup yapabileceği (çizmeyi geçtim) bir projeyi neyi nasıl bağlayacağım diye soruyorsa, hangi kablo nereye diyorsa. o adam bence o mesleği hak etmiyor. beden işçisi olarak çalışmalı. insan hayatı bu kadar ucuz değil. kendi cahilliğimden utanır oldum.

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri