380 VOLT

tamam resim doğru. Akıma bağımlılık devrem yüksek diyerek birde üstüne gülümseyerek elektriğin gücünü küçümsüyorsun. Bak güzel kardeşim benim sağ elimden 2 faz girip sol dizimin altından çıktı halada yaraları durur ben senin kadar küçümsemiyorken ben buna bir anda çarpıldım uğraştığın işin elektrik olduğunun farkına var ve ona göre davran. 25 Sene önce lisede iken atölyemizin duvarında şu yazardı Elektrik görülmez hissettiğin anda çok geç kalınmıştır. Bilmem anlatabildimmi.

ayrıca iki faz neden çakışşın biri kontrol devresi için biri güç devresi için kullanılcak

Bağlantıda bir yanlışlık yaparsın diye 2 fazı çakıştırırsın diye düşündüm neyse herşey yaşanarak öğrenilirirmiş sende yaşayarak öğren.

Suat sen öğrenci misin? Bu konu senin ödevin mi? Kaç gündür bu konu üzerine sana bilgi veriyor @serkan_48 ustamız. Devamlı benzer soruları soruyorsun. Bir de üst üste mesaj yazma. Sorunu sor bekle cevabını aldıktan sonra da benzer sorular sorma.

sigortadan siyah ile çıkıp kahverengi ile devam etmişsin ben bunu nasıl anlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…