3D (3 Boyutlu) Yazıcı

Marlin configuration.h dosyası

Ekli dosyalar

• configuration.txt
    40.4 KB · Görüntüleme: 10
mintemp :minumum sıcaklık alarmı.hotend termistör takılı olmadığı için veriyor.bu şekilde extruder step motor hariç manuel çalışmaya bir engel yok ama stl dosyası içimn hareket alınmaz.

Tepkiler: akg
benim sormak istediğim cihaz hakkında değildi. cihazdan çıktı alınan ürünler hakkında idi. cihaz bittikten sonra istediğimiz parçaları yapar mısınız onu sormak istemiştim

Asus zenfone 6

Ben yapmıyorum ama sahibinden com da 3D yazıcı parçaları ve hatta istediğiniz ürünleri basıp satanların ilanlarını görmüştüm.

evde bozulan bir mixer için bir parça istedim. resmini gönderdim 200 TL fiyat çıkardılar. bu parça bir dişli, sıyırmış, eski bir mixer... abes bir fiyat istiyorlar genelde.

Asus zenfone 6

Uygun bir çözüm bulamazsanız ben yardımcı olurum.

Parçanın çok şekilsiz olmayıp, basılabilir olması gerekir. Henüz 3 boyutlu çizim yapamıyorum, uygun bir formatta (STL vb.) çizip göndermeniz de gerekecek.

Merhaba Yusuf Bey,
Eski videolarınızı ve resimlerinizi incelerken Z eksen asansör sisteminiz dikkatimi çekti. Video ve resimlerde bu kısmın yan görünüşü olmadığından anlayamadım açıkçası. Asansörü alüminyum L'den yapmışsınız sanırım detaylı resim paylaşabilirseniz sevinirim. Bu arada backlash nasıl çözdünüz?

Ev taşıyorum, yerleşik düzene geçince sorularınızı fotoğraflı yanıtlayayım.
Evet alu L profil. Mekanikten az bahsetmişim, ayrıntılarını yazarım.

Allah kolaylık versin. Hasarsız taşınmalar olsun inşAllah. Yeni evinizde hayırlısıyla sağlıklı günler geçirmenizi ve güzel projeler yaratmanızı dilerim. Umarım projeler ve makinalar için yerler rezerve edilmiştir [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…